Yusuf Kızıltaş, Milli Görüş Ruhu İle Belediyecilikte Yeni Bir Hizmet Anlayışı Getireceğiz.

Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş, Bizler yapılanlara teşekkür edip, eksik yapılanları tamamlamak, yanlışların doğruluğunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz.

 Yusuf Kızıltaş, Milli Görüş Ruhu İle Belediyecilikte Yeni Bir Hizmet Anlayışı Getireceğiz.

 

 

Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş seçim çalışmaları kapsamında bugün Maksut Efendi Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Maksut Efendi mahallesi sakinleri tarafından büyük bir coşkuyla karşılanan Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş burada yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi.

Akılla, bilgiyle ve beceriyle hizmet etme şerefi insana bahşedilmiş bir zenginliktir. Bu zenginliğe layık olan Palandöken İlçe sakinlerine, kavgadan, gürültüden, şaibelerden uzak, tertemiz ve sevgi dolu hizmetlerle süslenmiş bir belediyecilik örneği vereceğiz. En büyük zenginliğimiz ise, kadromuzun iş tecrübesi, heyecanı, bilgi birikimi ve hizmet aşkı olacaktır dedi.

Milli görüş ruhu ile 31 mart itibari ile belediyecilikte Palandöken'e yeni bir hizmet anlayışı getireceğiz diye konuşan Yeniden Refah Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Yusuf Kızıltaş,

Ahlaklı belediyecilik anlayışı ile hareket edip, İnanç ve azimle laf değil çözüm üretip, harekete geçeceğiz.

‘’Rüşvet alan da veren de Melundur’’ erdemiyle hareket eden bir belediyecilik anlayışı benimseyeceğiz.

Hak ve adaleti ön planda tutacak, Palandöken halkına karşı daima dürüst, güvenilir ve şeffaf olacağız.

Genel başkanımızın da söylediği gibi; Yeniden Refah Partisi olarak bizler, kavga etmek için, çatışmak için, cezalandırmak için, yıkmak için gelmiyoruz. 

Bizler yapılanlara teşekkür edip, eksik yapılanları tamamlamak, yanlışların doğruluğunu ortaya koyarak düzeltmek için geliyoruz.

Halk meclislerimiz olacak, düzenli periyotlar da vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. 

İlçemizin sorunları üzerine birlikte karar alacağız, tavsiyelerini hep birlikte dinleyeceğiz. Buna çok önem veriyoruz. 

Belediye denilince hissedilen soğuk ve ulaşılamaz hissini değiştireceğiz, bütün vatandaşlarımızın gönlünde belediyecilikle yer alacağız.

Dezavantajı olan Kadınlarımız, çocuklarımız, yoksul ve yaşlı vatandaşlarımız, yetim, kimsesiz, engelli, işsiz vatandaşlarımız için pozitif ayrımcılık yapacağız.

Sosyal yardımlaşma konusunda tabana ineceğiz, belediye nezdinde gençleri görevlendirerek ulaşılabilirliğimizi arttıracağız.

Emekliler için açıklanan 10 bin lira vatandaşımızın aklını hafife almaktır. Ülkemizde açlık sınırının 15 bin lira seviyelerinde olduğu bu şartlarda, siz yemeyin, içmeyin aç gezin demektir. Emekli 10 bin lirasını kiraya mı versin, faturalara mı versin, pirince mi versin yoksa bir çay bir simite mi versin. Sizlere söz veriyorum, göreve gelir gelmez sileceğimiz faiz borçları, yapacağımız indirimler ve destek paketlerinin yanında emeklimizi de unutmayarak, her bayram 1500 TL ikramiye vereceğiz.

İlçemiz sınırlarında bulunan Otobüs duraklarını 4 mevsim hava şartlarına uygun hale getirilecek.

Gençlerin ve çocukların sağlıklı bir şekilde toplanabileceği alanları, eğlence alanı, park ve oyun alanlarını arttıracağız.

İlçemizin yıpranan sosyal ilişkilerini, unutulan komşuluk bağını, zayıflayan akrabalık ilişkilerini, hayır ve sadaka vb. gelenekleri yeniden ihya edecek, veren elle alan eli buluşturacağız.  

Palandöken'i sadece maddi değil manevi planda da imar edeceğiz.

7 gün 24 saat halkın hizmetinde olacak ve belediyemizi halkımızla birlikte yöneteceğiz.

Ve tüm bu hizmetleri yaparken hak ve hukuk yolundan sapmayacağız diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı