Haktan Ömeroğlu, "AK Parti millettir, AK Parti iktidarı milletindir”

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Türkiye’de son 20 yıldır hakim olan siyasal huzur ve istikrarın kaynağı da, membaı da AK Parti’dir”

 Haktan Ömeroğlu,

 

AK Parti’nin kuruluşundan hemen sonra girdiği 3 Kasım seçimlerinin ardından iktidara gelişinin üzerinden 19 yıl geçti. Konuyla ilgili olarak bir değerlendirme yapan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Son 20 yılda Türkiye’nin nereden nerelere taşındığını ve hangi başarıların kaydedildiğini merak edenler ve sorgulayanlar için verilecek bir tek cevap var, o da AK Parti’dir” dedi. AK Parti’den önce Türkiye’nin krizler, kaoslar ve karmaşalar ülkesi olduğunun altını çizen Başkan Ömeroğlu, “Geride bıraktığımız 19 yıllık sürecin her anında ve her safhasında AK Parti’nin yazdığı başarı hikâyesi vardır. Türkiye, AK Parti ile Türkiye olmuş, 3 Kasım’da ise aslında milletin kendisi iktidar olmuştur. AK Parti millettir, AK Parti iktidarı milletindir” ifadelerini kullandı.

MİLLETTEN BAŞKASINA BORCUMUZ YOKTUR

Türk siyaset tarihinde hiçbir siyasi partinin AK Parti’nin elde ettiği başarıyı yakalayamadığını vurgulayan AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, “Bunun sebebi gayet açıktır; çünkü AK Parti’nin tarifi yapılırken zirveye yerleştirilecek olan kavram millettir. AK Parti, kurulduğu günden bu yana milletin derdiyle dertlendiği için millete hizmeti üstün tuttuğu ve millete efendilik etmediği için iktidardır. Bizim aziz milletimizden gayri kimseye minnet borcumuz yoktur; dolayısıyla milletimize hizmet etmek de boyun borcumuzdur” diye konuştu.

MİLLETİN GÜCÜNE KARŞI GELEMEYECEKLER

Türkiye’nin 2002 yılından bu zamana kadar geçen süre zarfında sürekli gelişim kaydettiğini ve eski Türkiye özlemini çekenlerin sürekli bertaraf edildiğini söyleyen Başkan Haktan Ömeroğlu, “AK Parti’nin, yani milletin iktidarını hazmedemeyenler dün de vardı, bugün de var, yarın da olacaklar. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, milletin gücüne karşı koyamayacak, Türkiye’deki siyasi huzur ve istikrar ortamını bozamayacaklar. AK Parti bu milletin umut nişanesidir, birlik beraberlik meşalesidir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çıktığımız bu yolda milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: ERZURUMYENİGÜN


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.04.2024

  • İMSAK 03:37
  • GÜNEŞ 05:12
  • ÖĞLE 12:17
  • İKİNDİ 16:06
  • AKŞAM 19:13
  • YATSI 20:41
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 22.3 ° / 10 ° Güneşli
  • Salı 21 ° / 9.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı