Erzurum'un ilk ve tek Bebek Spa Merkezi Cute Baby Spa Açıldı.

Her geçen gün değişen ve gelişen Erzurum bir yeniliğe daha ev sahipliği yaptı. Şehrin ilk ve tek hidroterapili bebek spa merkezi Cute Baby Spa açıldı.

  Erzurum

 

Her geçen gün değişen ve gelişen Erzurum bir yeniliğe daha ev sahipliği yaptı. Şehrin ilk ve tek hidroterapili bebek spa merkezi açıldı.

Erzurum'da bebeklere özel açılan Cute Baby SPA merkezinde jakuzide suyun keyfini çıkaran miniklere uzmanlar tarafından kas ve iskelet sistemlerinin güçlendirilmesi amacıyla masaj yapılıyor.

Erzurum'da Yeni açılan Şehir Hastanesi'nin karşısında TOKİ Evlerinin üst tarafında hizmete açılan Cute Baby Spa merkezinde bebeklerin cilt yapısına uygun %100 organik yağlarla bebeklere masaj uygulaması, alanında uzmanlaşmış masaj terapistler eşliğinde yapılıyor.

Bebek masajı, bebekleriniz fiziksel ve ruhsal olarak rahatlamasını sağlarken, anne ve babadan sonra diğer insanlarla olan bağını kuvvetlendirmesinde önemli rol oynuyor diye konuşan Cute Baby Spa Merkezi işletmecisi Mehmet Taş, Özellikle sıcak yaz günlerinde pişik, isilik gibi sorunlarla karşı karşıya olan bebeklerin bu tip sorunlardan uzaklaşmasını sağlayan spa hizmeti veren Cute Baby Spa Merkezi’nin hünerlerini şöyle sıraladı.

Su, bütün canlılar için hayat kaynağıdır. İnsan için bu durum çok daha farklı ve çok daha özeldir. Doğumdan önce de özel bir sıvı içerisinde gelişimine devam eden insanın doğumdan sonra da su ile teması her zaman büyük önem taşır. Özellikle bebeklerin su ile terapi yapılarak pek çok rahatsızlığına çözüm üretilebilir. Kas gelişimleri ve zihinsel gelişimleri de olumlu yönde desteklenebilir. Elbette bunun için özel hazırlanmış bir mekân gereklidir ve Erzurum'da bir ilke imza attığımız Cute Baby Spa Merkezi olarak bizler tam da bunu sunuyoruz. Dünya standartlarında bir konseptle hazırladığımız spamızda bebeklerinizin hem doyasıya eğlenceli vakit geçirmesini sağlıyor hem de rahatsızlıklarını atıp rahatlamasına yardımcı oluyoruz dedi.

Merkezde bebeklere uygulanacak yöntemler ve faydaları hakkında bilgi veren Mehmet Taş şunları söyledi:

“Bebeklerin fiziksel, bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimine olumlu etkisi tüm dünyada kabul gören bebek masajı merkezleri, son yıllarda oldukça ilgi görüyor. Bizde Bolu’da bir ilki gerçekleştirip Hena Bebek Spa Merkezimizi açtık. Bir saatlik zaman dilimi içinde 25 dakika hidroterapi, 20 dakika SPA, kalan 15 dakika da annelere el masajı ile çocuklara nasıl masaj yapılacağını anlatıyoruz. Bebek masajı, bebeğin bedensel ve ruhsal yönden gelişimini destekleyen sayısız faydaları olan bir uygulamadır.” dedi.

BEBEK MASAJI

Bebeklerde gaz ve koliği azaltır.

Anksiyeteyi azaltır.

Solunum ve dolaşımı düzeltir.

Sindirim ve boşaltım sistemini uyarır.

Kilo alımını hızlandırır.

Beyin dalgalarını olumlu yönde değiştirir.

Beden imajı, benlik saygısı ve kendine güveni artırır.

Uyku bütünlüğü derinliliğini sağlar.

Anne ve bebek arasındaki bağı güçlendirir, etkileşimi sağlar.

FLOATING

Sudaki direnç ile iskelet ve kas sistemi geliştirir.

Doğuştan olan yüzme refleksleri harekete geçirilir, bebeğiniz hareketlerini kontrol etmeyi öğrenirken koordinasyon becerileri gelişir.

Eklemlere bağlı kaslarının gelişimini sağlar.

Kolik sorunun etkilerini azaltarak, iyileşmesinde etkin rol oynar.

Gerginliğini azaltarak sakinleşmesini sağlar.

Uykunun düzene girmesini kolaylaştırır.

Kendisine ve çevresine karşı güven duygusunun gelişiminde etken rol oynar.


Anahtar Kelimeler: Erzurum'  Bebek Merkezi   Açıldı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı