20 YILDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN HİZMETLERİ 2 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİ

Seçildiği günden bugüne ilçede yaptığı hizmetler ve sürekli vatandaşlarla iç içe çalışmalarıyla dikkat çeken Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, 2 yıllık hizmet sürecini özetleyen açıklamalarda bulundu.

20 YILDA GERÇEKLEŞTİRİLMESİ MÜMKÜN OLMAYAN HİZMETLERİ 2 YILDA GERÇEKLEŞTİRDİ

 

''Amacımız Partimizin de sloganı olan Gönül belediyeciliği ile halkımıza en iyi hizmeti vermekti diye konuşan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, herkes şunu çok iyi biliyor ki, Belediyecilik AK Partinin İşidir dedi.

 Aradan geçen iki yıllık süreç zarfında yaptığımız hizmetler ile halkımızın yüzünü güldürdük, güldürmeye de devam edeceğiz diye konuşan Çat Belediye Başkanı Melik Yaşar, Belediye Başkanı olarak göreve başlar başlamaz ilçemizin sorunlarını ve sıkıntılarını gidermek adına yoğun çalışmalar sergiledik. Mahallelerimize taziye evleri yaptık. İlçemiz için önemli olan Beton santralini açtık. İlçemizde konut ihtiyacını karşılamak için ilk adımı atmış bulunmaktayız.

İlçemizde olmayan Millet konağını yaparak halkımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyemiz canlı hayvan pazarını yaparken bizde oteli hizmete soktuk. Ayrıca Gasilhane ve morg yapımı devam ediyor. Kadın dinlenme evi hem şehir merkezimizde hem de ilçemizde atıl durumdayken aktif duruma getirdik. Lavanta projesini yine ilçemizde büyük beğeni kazandı. Yeni Sanayi sitesinin ilçeye kazandırılması noktasında ciddi adımlar attık. Pandemi sürecinde halkımızın sağlığı için başta hijyen setleri dağıtımı olmak üzere tüm tedbirleri aldık. İhtiyaçlı ailelerimizin her zaman yayında olduk olmaya da devam edeceğiz dedi.

Çat belediyesi olarak ilçemizin gelişmesi ve kalkınması adına ne gerekiyorsa yapacağızdiyen Melik Yaşar, Haftanın belirli günlerinde düzenlediğimiz halk günü toplantıları ile vatandaşlarımızın sorunlarını çözmede çalışmalarımız devam ediyor. Günün büyük bölümünü esnaf gezileri ve mahallelerimizde geçiriyoruz. Gönül belediyeciliği ile Çat ilçemizin makus talihini değiştirdik. Özellikle yaz turizmi konusunda da çok ciddi çalışmalarımız var. Gelecek yıllarda ilçemiz yaz turizminde önemli bir konumda olacaktır'' dedi.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyecilik anlayışını kendine ilke edindiğini söyleyen Çat Beleiye Başkanı Melik Yaşar, 20 yıla sığdırılması mümkün olmayan hizmetleri 2 yıla sığdırdık diyerek sözlerine şöyle devam etti. Çat halkına karşı mahcubiyet yaşatmadan verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin onurunu yaşıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İlçemize hizmet noktasında tüm İmkanlarını seferber eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen'e ve AK Partili Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ'a, Sayın Selami Altınok'a, Sayın İbrahim Aydemir beyefendiye ve İlçemizde yaşayan tüm analarımızın ve bacılarımızın sırdaşı, dert ortağı ve arkadaşı olan Sayın Zehra Taşkesenlioğlu Ban hanımefendiye Çat İlçemize göstermiş oldukları yakın ilgi ve alakadan ötürü tüm İlçem halkı adına şükranlarımızı arz ediyorum. Biz 2 yıl önce seçim çalışmalarımız süresince ne söylemişsek onu yapmaya gayret ediyoruz ve Allah'ın izniyle de yapacağız. Amacımız Çat İlçemizin temel sorunlarını bitirip, Çat ilçemizin ekonomiye katkı sağlayacak projelerle buluşmasına yönelik faaliyetlerimize devam edeceğiz. Bizim tek amacımız var hemşehrilerimizi mutlu etmek. Sayın Cumhurbaşkanımız gibi bizim insan odaklı düşüncelerimiz devam edecek. İnsan varsa hizmet var mantığından hareketle Rabbimin de inayetiyle biz yolumuza devam edip halkımıza güzel hizmetleri sunmaya gayret edeceğiz.” dedi. 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı