Zehra Taşkesenlioğlu Sert Konuştu

Türkiye`nin ve Erzurum`un Huzur Ortamını Kimsenin Bozmaya Çalışmasına İzin Vermeyeceğiz

Zehra Taşkesenlioğlu Sert Konuştu

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu önceki gün seçim çalışmaları için gittiği Karayazı İlçesinde vatandaşların sevgisiyle karşılandı.

Karayazı İlçe merkezinde esnafla kucaklaşan AK Partili heyet ve Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, ilçede çeşitli temaslarda bulundu. İlçe halkının sıcak ilgi gösterdiği ve bir takım sıkıntılarını dile getirdiği ve çözüm noktasında Karayazı'nın Ankara'daki eli, kolu olmasını istediği Taşkesenlioğlu'na gösterilen bu yoğun ilgi ve alaka birilerinin de zoruna gitti.

Önceki gün seçim çalışmaları için Karayazı İlçesinde esnafı gezen ve Halkın sıkıntılarını dinleyen AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Zehra Taşkesenlioğlu, esnaf ziyaretleri sırasında Karayazı İlçesinde kapısını çaldığı her esnaf tarafından güleryüzle karşılandığını özellikle bölge halkının Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a olan sevgilerinin gözlerindeki sıcak ifadeden anlaşıldığını belirterek bu sevgi ve teveccühün üzerine bir takım provakatörlerinde gölge üşürmek için çeşitli çalışmalar içerisinde olduğunun altını çizdi.

Taşkesenlioğlu; Önceki gün sabahın erken saatlerinde Karayazı İlçesinde seçim çalışmalarımızı sürdürmek için geldiğimizde İlçe halkı tarafından güleryüz ve sevgi ile karşılandık. Fakat bir takım Türkiye'nin içerisinde bulunduğu barış sürecini baltalamak ve ortamı germek isteyen kişilerin de olduğunu söylemek isterim. Bizleri büyük bir sevgi ve coşku ile karşılayan Karayazılı vatandaşlarımıza yönelik sanki bizlerin bir korku içerisinde İlçeye Polis eşliğinde gittiğimizi, Karayazı'da bulunan esnaf ve vatandaşlarımızın sanki bizi görmek istemedikleri için kepenk kapattıklarını ve Krayazı halkının bizimle olmaktan rahatsızlık duyduklarını yalan ve iftiralarla ileri sürerek kendisini sözde basın mensubu olarak sayan kişilerin hain ve kötü emeller peşinde oldukları servis ettikleri haberlerinden görülmektedir. Bunların asıl amaçları bu tür provakatör eylemler ve halkı yanlış bilgilendirerek bizleri Karayazılı hemşerilerimizden uzaklaştırmaya çalışmaktadırlar. Oysa bunların bu çirkin ve kötü emelleri karşısında biz Karayazı İlçemize gerekirse hergün gidip oradaki vatandaşlarımızın her birinin ayrı ayrı sıkıntılarını dinlemeye ve onların bu süreçte yanlarında olup hak ettikleri hizmeti ayaklarına kadar götürüp gülen yüzlerinden tebessümü eksik etmemek için çalışan birer nefer olduğumuzu isbatlayacak kadar asil ve güçlüyüz. 

İlçede esnafların kepenk kapatarak bizlere tepki gösterdiğini dile getiren bu sözde haber ajansının, yer verdiği ve servis etmekten utanmadığı yalan, iftira ve kamuoyunu objektif haber alma özgürlüğünden kısıtlama eyleminde olduğu aşikardır. İlçede esnaf ve vatandaşların son zamanlarda ekonomik anlamda kısır bir döngü içerisinde olduğu, İlçenin sosyo-ekonomik durumu ele alındığında kepenk kapatacak mecallerinin olmadığı ortadadır. Kepenk kapattırarak halkını ve esnafını mağdur etme eyilimi içerisinde kimlerin ve hangi düşünce sahiplerinin olduğunu geçmiş yıllardan beri herkes çok iyi bilmektedir. Biz AK Parti olarak esnafımıza kepenk kapattırarak evine ekmek götürmesine engel olan bu düşünce sahiplerine karşı dimdik ayakta durmak, esnafımızın ve halkımızın huzur ortamında ticaret yapıp ekmek parası kazanma noktasında kendilerine engel teşkil edecek her türlü iradeye karşı onları korumak, kollamak ve muhafaza etmek için çalışacağız. Diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

27.04.2024

  • İMSAK 03:39
  • GÜNEŞ 05:13
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:12
  • YATSI 20:40
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 20.5 ° / 8.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı