YUSUF KOÇ YILLARDIR EKTİKLERİNİ BABASININ CENAZESİNDE BİÇTİ

HABER 25 GAZETESİ Ailesi olarak Merhum Necat Koç´a Allah´tan rahmet Kederli ailesine başsağlığı dileriz.

YUSUF KOÇ YILLARDIR EKTİKLERİNİ BABASININ CENAZESİNDE BİÇTİ

 

Bir dönem Ülküocakları il ikinci başkanlığı yapan ve halen Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olan, Erzurum´un sevilen ismi (Nam-ı Değer Kerti Yusuf) Yusuf Koç´un babası Necat Koç tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Kavak  Mahallesinin gülen yüzü, 7´den 70´e herkesin dert ortağı, sırdaşı, amcası, abisi, arkadaşı Yeşil gözleriyle herkese sevgi dağıtan Erzurum´un Yeşil Amcası 76 yaşındaki Necat Koç bir süredir, akciğer yetmezliğinden dolayı tedavi görüyordu. Yeşil amca Perşembe günü tedavi gördüğü hastanede arkasında binlerce seveninini bırakarak hayata gözlerini yumdu.

Cenazesi Cumartesi günü Narmanlı camiinden kaldırılan Necat Koç´u yine binlerce seveni son yolculuğuna uğurladı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin çok altında olmasına rağmen soğuk havayı aldırış etmeden Yusuf Koç´un babası Necat Koç´un cenazesine katılan sevenleri, Yusuf Koç´un bu gününde yanında olmayacağız da ne zaman olacağız dediler. Hava isterse eksi kırk dereceyi göstersin. Soğuktan donsakta bu cenaze de Yusuf Koç´u her ne pahasına olursa olsun yalnız bırakamazdık. Çünkü Yusuf Koç yaşayan bir Erzurum timsalidir. Yusuf Koç, Erzurum´un özlenen yanıdır. Yusuf Koç doğan´a beşik, Ölene Tabuttur. Erzurum´da kimin cenazesi olsa, kimin düğünü olsa mutlaka Yusuf Koç oradadır. Bugün de Yusuf Koç´un acı günü her şartta ve koşulda Yusuf Koç´un yanındayız diye konuştular.

Yusuf Koç´un babası Necat Koç´un cenazesine akın eden herkes Yusuf Koç´un bugüne kadar ektiklerini babası Necat Koç´un cenazesinde biçtiğini ifade ederek, Allah herkese Yusuf Koç gibi bir evlat, herkesin Yusuf Koç gibi bir hemşehri ve herkesin Yusuf Koç gibi bir arkadaşı, dostu ve ahbabı olması gerek diye düşüncelerini ifade ettiler.

Bizde HABER 25 GAZETESİ Ailesi olarak Merhum Necat Koç´a Allah´tan rahmet Kederli ailesine başsağlığı dileriz. 

 

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli