YILMAZ, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

YILMAZ, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

YILMAZ, SEÇİM GEZİLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

AK Parti Erzurum Milletvekili, Milletvekili adayı Adnan Yılmaz seçim gezilerinde büyük ilgi görüyor. Pazaryolu, İspir, Aşkale, Çat, Tekman, Hınıs, Karaçoban ve Karayazı ilçe ve köylerinde gezilerini sürdüren Yılmaz seçmenlerin ilgi odağı oldu.
Reform düzeyinde sağlıkta dönüşüm, olduğunu söyleyen Yılmaz, Erzurum marka bir şehir olmuştur. Bizleri ayrıştırmaya ve aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar. Buna hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.” dedi.
Adnan Yılmaz, yürüttüğü seçim çalışmaları boyunca AK Parti hükümetlerinin Erzurum'a yapılan yatırımlardan bahsetti. Yılmaz seçim çalışmaları kapsamında köy köy, mahalle mahalle, kapı kapı gezerek Yeni Türkiye'yi, 2023 hedeflerini ve Erzurumlunun Ak Partiye olan güvenini anlattı.
Yılmaz Ak Parti hükümeti olarak 12 yıldır dünyanın her yerindeki mazlumlara sahip çıkıyoruz. Dünyada insani yardımlara en çok pay aktaran, en cömert ülke konumundayız. Ülkemizde birlik ve beraberliğin teminatıyız. Bizleri ayrıştırmaya ve aramıza nifak tohumları ekmeye çalışıyorlar, terörle, baskıyla milletimizi ayrıştırmaya çalışıyorlar. Ama Allah'ın izniyle buna izin vermeyeceğiz. Teknolojide, savunma sanayinde dışa bağlı olmaktan kurtuluyoruz, Ak Parti olarak millileşme atağını başlattık, İnşallah 2023 te kendi uydusunu, kendi savaş uçağını, kendi tankını, kendi denizaltısını, kendi gemisini üretir konuma geleceğiz. Türkiye'de sağlık alanında çok hızlı bir gelişim yaşadık, reformlar yaptık. Dünyanın gıpta ile baktığı bir sağlık sitemimiz var. Ülkemizin her köşesinde şehir hastaneleri kuruyoruz. Çok yakın bir süre sonra İnşallah Erzurum Şehir hastanesini de hizmete açmış olacağız. Erzurumluya, yiğit insanımıza hakkettiği hizmetleri sunmak boynumuzun borcudur. Ulaşımda Erzurum'u hak ettiği noktaya getiriyoruz. Erzurum'a Hızlı Treni getiriyoruz. Çok yakın süre sonra Ovit tünelinide hizmete açacağız. Erzurum kış turizmi potansiyeli ile bölgesinde marka bir şehirdi, yapılan turizm yatırımlarıyla şimdi dünyanın tanıdığı marka bir şehir haline gelmiştir. Dünyanın sayılı şehirleri ile yarışır konuma gelmiştir. Erzurum'a Ak Parti döneminde yapılan yatırımlar, önümüzdeki dönemde de hızla devam edecek. Gerek Başbakanımızın, gerekse Cumhurbaşkanımız için Erzurum'un ayrı bir yeri var. 7 Haziranda Erzurum'da milletimizin teveccühü ile yeni bir destan yazacağız. İnşallah 6 milletvekilimizi meclise göndereceğiz, Erzurum'umuzun her köşesinde, gittiğimiz ilçelerde, köylerde, Ak Partiye olan, bize olan sevgide, coşkuda bunu görmek mümkün. 7 Haziran'dan sonra Ak Parti hükümeti sayesinde ilçelerimizin, köylerimizin, mahallelerimizin ve vatandaşlarımızın bütün beklentilerine, sorunlarına çözüm sunmaya, Allah'ın izniyle Erzurum ve Türkiye için hizmet etmeye, çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı