YENİKUŞAK.COM YİNE ÇUVALLADI

Erzurum´da Yerel Basının Yapmış Olduğu Haberlerin TEKZİPCİ Basını Yenikuşak.com Yine Gerçek Olan Bir Haberi Yalanlamaya Çalıştı

YENİKUŞAK.COM YİNE ÇUVALLADI

 

 

Erzurum´da yerel basın tarafından şehrin çıkarları ve menfaatleri için yazılan, çizilen, konuşulan ve dile getirilen haberleri kendi çıkarları ve menfaatleri doğrultusunda değerlendiren ve kamuoyunu aydınlatmak yerine adeta tüm basın yayın organlarının TEKZİP mekanizmasıymış gibi hareket eden gerçek olan haberleri yalanmış gibi kamuoyuna yansıtmasıyla tatınan Erzurum Yenikuşak.com isimli internet sitesi önceki gün yaptığı bir haberle yine çuvalladı.

Önceki gün Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyinden el çektirilen Nazan Yaşarbaş´ın haberinin kamuoyuna doğru ve objektif bir biçimde yansıtılmasının ardından Erzurum Yenikuşak.com isimli internet sitesi insanların gözünün içine baka baka sanki Nazan Yaşarbaş´ın Görevden el çektirilmemiş de kendi isteğiyle istifa etmiş gibi bir haber yaparak kamuoyuna duyurması üzerine Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt Erzurum Yenikuşak.com isimli internet sitesinin itibarsız ve güvenilir olmayan, haberin kaynağını araştırmadan şehrin çıkarlarından ve menfaatlerinden çok kendi çıkar ve menfaatleri doğrultusunda yayıncılık anlayışına sahip olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Aydın Bozkurt, Nazan Yaşarbaş´ın Erzurum Yenikuşak.com isimli internet sitesinde yayınlanan ve Kamuoyunu yanlış ve yanlı haberine açıklama yaptı.

İşte Aydın Bozkurt´un o açıklaması:

Nazan Yasarbaş´ın; "İstifa Ettirilmedim. İstifa Ettim. Ben Vuruşarak Çekiliyorum. Ben Bir Kahramanım" haberi üzerine bu açıklamayı yapma gereği duymaktayım. Nazan Yaşarbaş´ın Erzurum Kent Konseyinde bizimle çalışması 2 Yıl değil 14 Aydır (21 Kasım 2015 tarihidir konseyimize girişi) bu 14 ay süresince bir kez olsun bir proje sunmamıştır. Bu sebepten dolayı Kent Konseyi tarafından istifası istendi.

Konseyimizin 4 Meclisi vardır. Bunlardan Birisi olan Kadın Meclisi, bugüne kadar 4 Proje hazırladı ve hayata geçirdi.

Gençlik Meclisi 11 Proje Hazırladı ve hayata geçirdi.

Çocuk Meclisi 3 Proje Hazırladı ve hayata geçirdi.

Engelli Meclisi ise; Hiç Proje hazırlamamıştır. 

Saygilarımla AYDIN BOZKURT

 


Anahtar Kelimeler: YENİKUŞAK YİNE ÇUVALLADI

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli