YENİ DARBE ÇALIŞMALARI VE AK PARTİ´YE YAKIN GÖRÜNEN MAVİ BONCUKCUKLAR

YENİ DARBE ÇALIŞMALARI VE AK PARTİ´YE YAKIN GÖRÜNEN MAVİ BONCUKCUKLAR

YENİ DARBE ÇALIŞMALARI VE AK PARTİ´YE YAKIN GÖRÜNEN MAVİ BONCUKCUKLAR

 

 

Kıymetli dostlarım,

Geçtiğimiz günlerde ziyaretime çok değerli bir arkadaşım geldi. Bana, kısa bir süre dinlenebilirsin, sosyal medyadan sana karşı yapılan sistemli saldırılara bir süre ara verecekler. Ancak bu süre zarfında kendini saklamayı başarmış fetöcüler vasıtasıyla etki edebildikleri tüm devlet görevlilerine ve tüm Ak Partili siyasetçilere; ?´Sedat Peker zarar veriyor!´´ algısı için el altından da çalışma yapacaklar dedi.

Geçmişte fetöcü bu alçaklara karşı çok sert açıklamalar yaptım. Bu paylaşımımda ise onların şahsım aleyhinde yürütecekleri gizli çalışmalara katkı sağlayabilmek adına bir şeyler yazacağım. Yapacakları çalışmalarda bu sözlerimi de kullanmayı ihmal etmesinler.

Geçen gün bir kardeşim Four Seasons Otel´in lobisinde otururken yan masada yapılan bir konuşmaya şahit olmuş. Görüntüde Ak Parti´ye ancak aslında herkese yakın, tanınan bir ailenin çocuğu şahsımla ilgili, ?´Adamın zoruna bak! fetullahçıları bayrak direklerine asacağız deyip adamların aklına bu fikri sokuyor. Bir gün tekrardan gücü ele geçirirlerse bu herif yüzünden bizi bayrak direklerine asacaklar.´´ demiş.

Bu konuşmayı yapan arkadaş kendi ailesinin ve türevi ailelerin tarihin en eski yıllarından bu güne kadar nasıl ayakta kalabildiklerini galiba öğrenememiş. (Bunu, yaşının genç olmasına yoruyorum.)

Ben orada olsaydım bu kardeşimize, ?´Rahat ol, senin baban veya amcan mutlaka el altından da olsa fetullah gülen´le irtibatını gizliden devam ettiriyordur. Size bu yapılanlara çok üzülüyoruz deyip el altından fetöcüler için can suyu değeri taşıyacak maddi yardımlarını da mutlaka devam ettiriyordur.´´ derdim.

Kıymetli dostlarım, dünyada birçok canlı türü yok olmuşken bu tip insanlar her zaman var olmayı başarabilmişlerdir. Çünkü bunların hiçbir zaman bir tane kıblesi olmamıştır. Her yere, herkese mavi boncuk dağıtıp iktidarı kim ele geçirirse geçirsin onlarla yol almayı her daim başarabilmişlerdir.

Geçtiğimiz günlerde Moda Deniz Kulübü´nde eski denizci askerler çok gizli bir toplantı yapmışlar. Batı çalışma grubunun adını değiştirip, farklı bir çalışma grubu oluşturmuşlar. Bir diğerleri ise alttan alta NATO güdümünde ve emir komuta zinciri dahilinde yeni bir darbe için hazırlık yapmaya başlamışlar. (Devlet görevlilerimiz bu satırları ciddiye alsınlar.)

Şuan Ak Parti´nin yakını gibi görünüp Four Seasons Otel lobilerinde ömür süren kardeşim, sen rahat ol, senin baban fetullah gülen´le el altından irtibatını koruduğu gibi yeni darbeye iklim yaratmak adına çalışmalarına start veren askeri gruplarla da temas kurmayı asla ihmal etmemiştir.

Aslında bana kalsa fetullahçıları ağacın bir dalına asarken diğer dalına da sizin gibi mavi moncuk dağıtıcısı ailelerin fertlerini asmanın gerekliliğini söylerdim. Ancak şuan için bu konuları bana soran olmadığından o gün gelene kadar keyif etmeye, gezmeye, otel lobilerinde beni eleştirmeye devam edin.

TÜM İSLAM ALEMİNİN CUMASINI KUTLUYORUM.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK
SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli