YAKUTİYE VE PALANDÖKEN´DE Bir DÖNEM Kapanıyor!

Yerel seçimlere ramak kala Yakutiye ve Palandöken Belediyesi ekipleri toplumun gündeminde.

YAKUTİYE VE PALANDÖKEN´DE Bir DÖNEM Kapanıyor!

 

 

Erzurum´da yerel seçimlere doğru yaklaştıkça halkın mevcut Belediye başkan ve yardımcılarına tepkileri de gün yüzüne çıkmaya başladı.

Özellikle Yakutiye ve Palandöken Belediye Başkan ve yardımcılarından şikayetçi olan vatandaşlar Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve yardımcısı Ferhat Mergan olmak üzere Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve yardımcısı Zafer Bülent Engin´den dert yandıklarını kahvehanede, sokakta, parkta ve cami avlularında son günlerde sıkça dillendiriyorlar.

Erzurum kamuoyu tarihinde ilk defa, Sadece Belediye Başkanlarının değil yardımcılarının da değişmesini istiyor.

İki dönemdir Yakutiye Belediye başkanlığı görevini yürüten Ferhat Mergan ve Palandöken Belediye Başkan yardımcılığı görevini yürüten Zafer Bülent Engin isimlerinin Ali Korkut ve Orhan Bulutlar isimlerinin önlerine geçtiğini vurgulayan vatandaşlar, Belediyelerde başkanlardan çok bu isimlerle karşılaştıklarını ve bu durumun kamuoyunu hayli rahatsız ettiğini de dile getiriyorlar.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar ve ekiplerinin kamuoyu nezdinde "Siyasi ve Sosyal Kredilerini" bitirdikleri şehrin geneline yakını tarafından ifade edilirken, Palandöken ve Yakutiye Belediye başkanlıklarında değişim rüzgarları da esmeye başladı.

Ali Korkut ve Orhan Bulutlar´ın aynı ekip ve aynı insanlarla iki dönemdir başarısız yönetim geçirmekle birlikte, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın bahsettiği "tevazu ve halkla iç içe olma" noktasında da iyi bir sınav vermedikleri vurgulanıyor.

Başta Palandöken Belediyesi olmak üzere Yakutiye Belediyesi´nin de Başkan ve yardımcıları ile birlikte değişmelerininin elzem olduğuna vurgu yapan Ak Partililer, Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Şehrimizin önemli merkez iki ilçesi olan Yakutiye ve Palandöken´de yeni yüzler ve yeni isimlerle Erzurum´un geleceğe yönelmesinin zamanının geldiğine parmak basıyorlar.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı