Türkiye için derin plan: Yavru kartal planı!

Gazeteci Yazar Bekir Hazar, ´Kartal ve karga´ başlıklı çarpıcı bir yazı kaleme aldı

Türkiye için derin plan: Yavru kartal planı!

 

 

İşte o yazı:

Terörist Fethullah´ın TSK içinde en güçlü olduğu yer, Hava Kuvvetleri´ydi.

Çok ilginçtir, dünyanın en büyük muharebe eğitim misyonuna sahip ABD Hava Kuvvetleri Harp Merkezi´nde terörist FETÖ´ye okul açma izni veriliyordu.

FETÖ teröristinin en güçlü olduğu yerlerden biri ABD´nin atom bombaları ile vurduğu Japonya´dır. O kadar yığınak yaptılar ki Japon Başbakan´a hükmedecek, uluslararası alanlardaki ihalelere Tokyo´dan fonlar kaydıracak noktaya geldiler.

Japonlar tarih boyunca ÇİN ile en büyük düşmanlığı yaşayan ve ülkelerin başında geliyordu. Teröristlerin en güçlü olduğu MERKEZ ise Kırgızistan´dı. Çin Halk Cumhuriyeti´nin dibinde, sınırı olan bir ülkeydi. Türkiye, 17 Aralık sonrası Kazakistan´a çok baskı yaptı. Fethullahçı okulların kapatılması için. Ancak "Hiçbirine asla dokunmayız" cevabı geldi. Kazakistan da ÇİN ile sınırı olan komşu ülkeydi.

Özbekistan´da FETÖ yapılanması hızla büyüyordu. Devlet, 2009´da baskınlar yapıp 50´ye yakın FETÖ üyesi işadamını tutukladı.

"Okullarda CIA´ya hizmet ediliyor, diplomat pasaportuyla ülkeye giriş yaptıkları belirlendi" diyerek Amerikalı öğretmenleri hapse attı.

Orada da darbeci kargalar şart olmuştu. Özbekistan da Çin ile sınırı olan komşu ülkeydi. 10. Türkçe Olimpiyatları´nda terörist FETÖ´nün yazdığı bir şiir, Tacikistan´dan getirilen bir öğrenciye okutturuluyordu. Bu ülke de CIA güdümlü teröristler için çok önemliydi. Tacikistan´da üstün yetenekli çocuklar, FETÖ´CÜ Şelale Eğitim Kurumu´nun açtığı 7 okulda toplanıyor ve geleceğin devlet adamları yetiştiriliyordu.

Ağustos 2015´te Tacikistan Devlet Başkanı İmamali Rahman, "Tehlike oluşturuyor" diyerek okulların tamamına el koydu. Darbeye ihtiyaç duyulan Tacikistan da ÇİN ile komşu ülkeydi. ÇİN´e sınırdan bakan Afganistan ise yıllar önce ABD tarafından işgal edilmişti.

Türkiye´den Afganistan´da en sevilen ülkeydi. Oradaki Türk Birliği´ne gönderilen subaylarımız, helikopterleri düşünce şehit olmuştu. Ortada füze yoktu, teknik arıza denerek olay kapatıldı. Yerlerine atanan FETÖCÜ iki general, darbe girişimi sonrası Afganistan´dan kaçtıkları Dubai´de kıskıvrak yakalanarak ülkeye getirildi.

Washington´da planlar 25-30 sene öncesinden yapılır, yeni seçilen başkanların önüne konurdu. FETÖ, başkan adayı Hillary Clinton´a milyonarca dolar bağışta bulunuyordu.

ABD´nin "21. YÜZYIL PLANI" dediği 50 yıl önce hazırlanmış "YAVRU KARTALLAR PROJESİ " Hillary´nin kocası Başkan Clinton döneminde yürürlüğe kondu.


Washington artık kabuğuna çekilecek, dünyayı tek merkezden, dizayn ettiği, kullandığı ve "YAVRU KARTAL" dediği ülkelerle yönetecekti. Baltık Denizi´nden başlayan yay Pasifik´e kadar uzanacak, Rusya ve Çin´in arasına "MÜTTEFİK yavru kartallar" yerleştirilerek, bu iki ülke ortadan bir kuşakla ayrıştırılacaktı. "Big Emerging Market" yani "Yükselen piyasalar teorisi" ile bu yay üzerinde BÜYÜYEN iki kilit ülke vardı.

Avrupa´da Polonya ve iki kıtada da yer alan Türkiye...

Ortadoğu, İslam coğrafyası ve Avrasya´yı, Washington Ankara üzerinden yönetmek istiyordu. FETÖ´CÜ ile Rus uçağı düşürülerek Moskova ile Ankara arasına set projesi, bu planın bir parçasıydı. Dahası, Rusya ile Çin arasındaki kuşakta yukarıda bahsettiğimiz gibi Türk Cumhuriyetleri yoğunluktaydı.

Ve MHP, Türk Cumhuriyetlerini kontrol etmeye müsait en önemli ideolojiye sahipti.

Ama Devlet Bahçeli onlar için yetersizdi.

O yüzden MHP´de de FETÖCÜ darbe girişiminde bulundular. Elçilerle poz veren Meral Akşener yakın zamanda "Başbakan olacağım" derken durumdan ne kadar haberdardı bilinmez.

Ancak etrafı FETÖCÜ danışmanlarla doluydu.

İttifak yaptığı diğer başkan adayı Koray Aydın, Meral Hanım için neden "FETÖ´CÜ" demişti? Bazı ülkücü kardeşlerimiz maalesef KULLANMA SANATI´nıngeliştirdiği BÜYÜK OYUNU göremiyordu.

Ve dahası ABD´nin karşısında tüm planlara uyacak bir YAVRU KARTAL yoktu. Erdoğan "Ben de Kartalım" diyor, Çin´le enerji anlaşması imzalıyor, Rusya ile arayı düzeltiyor, 21.YÜZYIL PROJESİ ´ne çomak sokuyordu.

ABD Hava Kuvvetleri Merkezi´nde terörist FETÖ´ye okul açtıranlar asla biyoloji dersi verdirmezlerdi.

CIA sistemiyle eğittikleri FETÖCÜ teröristleri harekete geçirdiler. Kendinin kartal olduğuna inandırılan kargalar kaybetti. Onun için yavru kargaların sahipleri, Amerikan kanallarında "Kaybettik" diye ağlıyor. Bu ülkede yavrular dönemi bitti! Artık Kartal yüksekten uçuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli