Teröristbaşı hain Gülen´in mesajları ortaya çıktı

Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç´un, Mayıs 2015´te kaçırmaya çalıştığı 25 hard diskin şifreleri çözüldü.

Teröristbaşı hain Gülen´in mesajları ortaya çıktı

 

 

Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı´nın talimatıyla, Isparta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 20 Mayıs 2015´te önemli bir operasyona imza attı. Süleyman Demirel Üniversitesi´nin, FETÖ´nün en önemli yapılanmalarının başında geldiğini belirleyen Isparta KOM ekipleri, üniversitenin Bilgi İşlem Daire Başkanı Halil Karakoç´un dijital evrak kaçırmaya çalıştığı bilgisini aldı.

7 AŞAMALI ŞİFRE 2 YILDA ÇÖZÜLDÜ

Halil Karakoç´un üniversiteden kaçırmak üzere otomobiline yüklediği 25 adet hard disk, 6 adet flash bellek, 5 adet laptop, 117 adet cep telefonu SIM kartı, 1 adet bilgisayar kasa ve monitörü ile 2 adet modeme el konuldu. Karakoç gözaltına alındı. Halil Karakoç´tan ele geçirilen 7 aşamalı şifre ile saklanmış olan hard diskler yaklaşık 2 yıl sonra deşifre edildi. Deşifre edilen notlarda, FETÖ elebaşı Fethullah Gülen´in Pennsylvania´da yaptığı toplantılarda söylediklerinden, el yazısıyla kayda geçirilmiş 227 talimatı tespit edildi. 2015 öncesini kapsayan notlarda, örgütün sahip olduğu kurumlarla ilgili talimatlar ve elebaşının çeşitli kurum ve kişilerle ilgili görüşlerinin yer aldığı ortaya çıktı.

Gülen´in ele geçen notlarında siyaset, sanat, spor, ekonomi ve medyada yer alan tanınmış isimlerle ilgili çok sayıda görüş, ayrıca birçok kurumla ilgili de değerlendirme yer aldı. Gülen´in ihanet notlarından, bazı yargı kurumlarının nasıl ele geçirilmek istendiği de ortaya çıktı.

?BANK ASYA´NIN PATRONU BENİM´

FETÖ elebaşının talimatlarında, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra kapatılan Bank Asya ve Asya Finans kurumuyla ilgili istekleri yer alıyor. Gülen, ?Asya Finans dünyada şubeleri olan müessese olacak? derken, Asya Finans ve Bank Asya aleyhinde çalışanların, kurumdan atılmasını istiyor. Bir diğer notta ise Gülen, ?Bank Asya´nın patronu benim? diyor. Bir başka notta da FETÖ´nün uzun süre düzenlediği Türkçe Olimpiyatları ile bazı isimlerin az ilgilendiği, bazı isimlerinse hiç ilgilenmediği yer alıyor.

SİYASİLERE HAKARET ETTİ

Elebaşı notlarında birçok siyasi hakkında da görüş belirtiyor. Bazılarına, ?Her ehli imana samimi olarak davranmadı? derken, bazıları için ?Yahudi?, ?Ahmak?, ?Cinsiyeti bozuk? ve ?Münafık? ifadesini kullanıyor.

AZİZ YILDIRIM HEP DÜŞMANLIK YAPTI!

-Ülkemiz Yargıtay ve Danıştay´ı da hallederlerse ülkemiz kurtulur inşallah.

-İlhan Cihaner´i de himaye ettiler ve onu kurtardılar. Sincan hakimi gibi kimseleri çok önemli davaların başlarına getirerek çok büyük bir felakete sebebiyet vereceklerdi ki Allah müsaade etmedi yıllardır kin ve adavet bu insanları çok keskin hale getirmiş.

- Sabun köpüğü gibi şöhretim var, onu da Hanefi Avcı bunu şişiriyor. Yanlış üflüyor indireceğine şişiriyor. Avcı´nın kitabını alanlar ahmaklık yapmışlar o kadar sattığına ihtimal vermiyorum.

-Aziz Yıldırım tabi ki ehli imanın olduğu yerde hep düşmanlık yaptı, bugün halka cevr etmek kolay ama yarın hakkın divanı var. Şike hadisesi sporda maalesef siyaseti geride bıraktı, gölgeledi. Şike sporda sektör olmuş, meğer haberimiz yokmuş, her tarafta kirleşme olduğu gibi burası da çok kirlenmiş.

´´BAHÇELİ BİZİ BİR YUDUM SUDA BOĞAR´´

- İsmet Paşa da Süryani´dir. Hüsamettin Cindoruk ile yanına ziyarete gittik bizi çok iyi karşıladılar. Misafir etti ama tam cin gibi bir adamdır.

- Devlet Bahçeli münafık birisi. Rabbimin inayeti olmasa bizleri bir yudum suda boğarlar bizi.

- Mesut Yılmaz ahmak biriydi hiç yardımı olmadı okullara sahip de çıkmadı edebi az olan biriydi.

´´DEMİREL´E ALDANDIK´´

Bize karışma, sen namazına vaazına bak!

- Süleyman Demirel her ehli imana samimi olarak davranmadı. Alevi şeceresi bozuk generalleri Demirel´e listeler halinde verdik maalesef hocam sen karışma orduya müdahale etme diyor. Sen camide vaaz et dedi namaz kıldırmana bak. Demirel bize hep kötü davrandı bizde güvendik ve aldandık. Demirel, Büyükanıt ve benzerlerinin ecdadı hepsi de Yahudi´dir.

´´ECEVİT ARKAMDA DURDU´´

Ecevit, bedelini hayatıyla ödedi!

- Bülent Ecevit Bey, benim yüzünden çok baskı gördü, adam çok arkamda durdu, bu duruşunu hayatıyla ödedi. O benim yanıma gelmek istedi hizmetimize fırtınalı bir dönemde sahip çıktı. MGK´da bizi savundu. Dosyaları masaya vurup oturumunu terk etti. Başka hükümetler olsaydı yapamazdı okullarımızı zamanın en azgındaki ağalarına (asker) karşı müdafaa etti.

Hablemitoğlu hizmetimiz düşmanıydı, öldürüldü

Elebaşı Gülen notlarında gazetecilerle ilgili şunları söyledi:

- Balbay ve Haberal´ın salıverilmesi ile alakalı haberlerde salınsın denmiş. Bunlar çıkarsa ortalığı karıştırır.

- Hablemitoğlu öldürüldü hizmetimiz düşmanıydı hayatta iken kanal kanal gezip aleyhte konuşuyordu. Bir gün bir kitap yazmış bize haber gönderdi eğer 10 milyon dolar verirseniz bu kitabı yayınlamam diye...

- Cem Uzan, esasen cem isminden çekinmek şüphe ile bakmak lazımdır Cem Sultan da Osmanlı´nın başına dert olmuş.

- İzzettin Doğan dini bilmiyor. Bizim de kusurlarımız oldu, bu camiayı çok ihmal etmişiz, Dersim hadisesi sebebiyle bayağı da Amerika´ya gelen olmuş, burada yerleşmişler, çok büyük ticaret yapıyorlar, Türkiye´dekiler cahil, buradakilerin kendileri ve çocukları daha da cahil, Türkiye´de bu dedeler grubu da cahildir.(Habertürk)


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı