Teröristbaşı Gülen´den tehdit, suikast iması ve hakaret

Pensilvanya´daki Teröristbaşı Fetullah Gülen, yayınladığı yeni videoda, halka hakaret etti, Başkomutan Erdoğan´a yönelik suikast imasında bulundu, teröristlerine ´sabredin´ talimatı verdi ve milleti "Hayatta kalırlarsa eğer yaptıklarından utanacaklar" söz

Teröristbaşı Gülen´den tehdit, suikast iması ve hakaret

 

 

Teröristbaşı Fetullah Gülen´in sohbet adı altında talimatlar ve tehditler yağdırdığı yeni konuşması yayınladı.

Darbe girişiminin ardından ilk kez video yayınlayan Teröristbaşı, darbeci hainlere moral depolamayı amaç edindiği konuşmasında verdiği örneklerle,"Müminlerin Habeşistan´a hicret etmesini" kendisinin Pensilvanya´ya kaçışıyla bir tuttu.

"BİZİM GİBİ DÜŞÜNMEYENLER BİZİM İÇİN TEHLİKELİDİR"

"Kendi vatanındaki insanlar kendilerine ülkelerinde yaşama hakkı tanımadıkları için bir Hristiyan ülkeye hicret ettiler" diyen Teröristbaşı, "Bizim gibi düşünmeyenler bizim için bir tehlikedir" dedi.

Dinleri, imanları için Mekke Döneminde işkencelere uğramış sahabeyi örnek göstermekte bir beis görmeyen Teröristbaşı, o dönemki müşriklerin daha insaflı olduğunu dahi söyledi. Ammar ibn-i Yasir´in kalbinden geçirmediği, müşrikleri kandırmak için söylediği sözler sonrasında serbest bırakıldığını söyleyen Teröristbaşı, bugün içeride tutulan darbeci teröristlerinin salınmadığını ve itiraf edenlerin sözlerini zorla söylediklerini ima etmeye getirdi.

"DÜNYA KAMUOYU BİZDEN YANA"

Ülkemizde yaşanan darbe girişimini senaryo olarak yorumlayan Teröristbaşı Gülen, dünya kamuoyunun kendilerinden yana olduğunu söyledi. Kendilerine karşı bunun önceden planlandığını ve FETÖ´cü hainlerin görevlerinden alınmak için yapıldığını söyleyen Teröristbaşı, halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanı olan Başkomutan Erdoğan´a alçakça bir benzetme yaparak, Saddam, Abdulnasır ve Kaddafi örneğini verdi.

BAŞKOMUTAN ERDOĞAN´A ALÇAKÇA HİTLER BENZETMESİ

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi´nin bombalanmasının Hitler´in kendi sarayını bombalaması ile aynı olduğunu iddia eden Teröristbaşı, olayların birbirine benzediğini söyleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan´a Hitler benzetmesinde bulundu.

BAŞKOMUTAN´A SUİKAST İMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı da açıkça tehdit eden Teröristbaşı Gülen, Hitler´in intiharını hatırlatarak akıllarında olan suikast ihtimalini dışa vurmuş oldu.

TERÖRİSTLERİNE MÜJDE VERDİ

"Hak yolun sabırlı yolcuları" olarak adlandırdığı teröristlerinin sonunun güzel olacağını iddia etti. 

TERÖRİSTBAŞI GÜLEN´DEN MİLLETE TEHDİT: HAYATTA KALIRLARSA...

Meydanlarda şanlı direnişleri ile darbeye izin vermeyen milletimizi de tehdit eden Teröristbaşı, Dünya kamuoyunun milletimizi sarmaladığını de itiraf etti.

"Varsın bir sürü ahmak bir başarı elde etmiş gibi güle dursun, düğünler dernekler kursun, o komik durumlarını birer bayram ilan etsinler fakat dünya onları alaya alıyor" sözlerini ise, "Hayatta kalırlarsa eğer yaptıklarından utanacaklar ve keşke diyecekler fakat öbür tarafta da keşke diyemeyecekler" tehdidiyle devam ettirdi.

TERÖRİSTBAŞI´NDAN TERÖRİSTLERE TALİMAT: BEKLEYİN, SABREDİN

Darbe girişiminin püskürtülmesinin ardından ikinci bir dalganın olacağı iddiaları konuşulurken Teröristbaşı Gülen, teröristlerine, "Sabredin kalenin kapıları açılacak, sizler zaferyap olacaksınız" sözleriyle beklemelerini ve sabretmeleri gerektiğini söyledi.

Kaynak: Haber10

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false