Tayyip Erdoğan´ın ismi altın harflerle yazılacak

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, milletin kendisine hizmet eden hiç kimseyi unutmadığını belirterek, "Nasıl Menderes´in ismi unutulmadıysa, nasıl Özal´ın ismi unutulmadıysa, Recep Tayyip Erdoğan´ın ismi Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının ismi de

Tayyip Erdoğan´ın ismi altın harflerle yazılacak

 

 

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, AK Parti´nin sadece bir bölgenin, bir etnik yapının değil, 81 milyon yurttaşın partisi olduğunu belirterek, "81 milyonun hepsi bütün Türkiye´nin sahibidir. Her yerde var olan bir partiyiz." dedi.

AK Parti´nin sıradan bir parti olmadığına değinen Kurtulmuş, partilerinin milletin içinde, milletin ruhunda, medeniyet damarlarında yaşayan bir büyük siyasi hareket olduğunu ifade etti.

AK Parti´nin milletin kaderiyle bütünleşen siyasi bir hareket olduğunu vurgulayan Kurtulmuş, "AK Parti sadece Türkiye´nin geçmişiyle oyalanan değil, ülkenin güçlü ve büyük bir Türkiye olarak geleceğe doğru yürümesinin, yani kökü mazide olan bir partinin adıdır. Bu anlamda AK Parti güçlü ve büyük Türkiye´yi ortaya koyma mücadelesi veren bir partidir." dedi.

´Türkiye´nin geleceğinde Tayyip Erdoğan´ın ismi altın harflerle yazılacaktır´

Milletin kendisine hizmet eden hiç kimseyi unutmadığını anlatan Kurtulmuş, "Nasıl Menderes´in ismi unutulmadıysa, nasıl Özal´ın ismi unutulmadıysa, Recep Tayyip Erdoğan´ın ismi Tayyip Erdoğan ve arkadaşlarının ismi de unutulmayacak, Türkiye´nin geleceğinde Tayyip Erdoğan´ın ismi altın harflerle yazılacaktır." diye konuştu.

Büyük medeniyet hareketinin, milletin çizgisini, milletin iradesini Türkiye´de siyaset sahnesine taşıyan AK Parti´nin bazı özellikleri bulunduğunu aktaran Kurtulmuş, AK Parti´yi Türkiye´nin davasını omuzlamış bir parti haline getiren, bütün İslam coğrafyasının, bütün mazlum milletlerin davasını omuzlamış bir parti haline getiren temel özellikleri bulunduğu dile getirdi.

AK Parti´nin altı temel özelliği bulunduğunu ifade eden Kurtulmuş, birincisinin AK Parti´nin yerli ve milli bir siyasi hareket olduğunu, milletten başka hiçbir gücün önünde eğilmeyeceğini, milletten başka hiçbir gücü beşeri anlamda kabul etmeyeceğini söyledi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli