Tavşanlı Park Aile çay bahçesi misafirlerini bekliyor.

Erzurum´da şehir merkezinde soluklanıp çayınızı içebileceğiniz Tavşanlı Park Aile çay bahçesi yeni sezonu açtı.

Tavşanlı Park Aile çay bahçesi misafirlerini bekliyor.

 

 

Yakutiye Belediyesi sınırları içinde yer alan İstanbulkapı´da bulunan ve halk arasında "tavşanlı park" olarak bilinen park yaz sezonunu açtı.

Geniş bir ekip ile faaliyete başlayan Aile Çay Bahçesi yemyeşil bir ortamda kuş sesleri arasında şehrin kalabalığını ve gürültüsünü hissettirmeden vakit geçirip çayınızı kahvenizi yudumlayabileceğiniz bir alan.Bahçe içerisindeki tavşanlarla Erzurum´da nam salan tavşanlı park ve çay bahçesi yeni yapılan düzenleme ile şehrin en popüler ve görkemli çay bahçelerinden birisi haline geldi.

 

 

Tavşanlı Park Aile çay bahçesi İşletmecisi Sinan Demir Yaz aylarının gelmesiyle Sezonu açtıklarını söyledi.Aile Çay bahçesi´nin  Görsel güzelliği, suni gölü, şelalesiyle şehrin en popüler bahçelerinden biri olduğunu ifade eden Demir, Tavşanlı Park içerisinde yeni yapılan düzenleme ile aile çay bahçesinin daha kaliteli ve daha düzenli bir ortamda hizmet vermesini sağladıklarını söyledi.

 

/resimler/2016-5/19/2327351586875.jpg

Sinan Demir, şöyle konuştu;

 Yakutiye Belediyesinin vermiş olduğu izin doğrultusunda projemizi hayata geçirdik.Sezonu açmadan önce bir takım eksikliklerimiz vardı. Çalışma arkadaşlarımızla iştişare ettik. Sorunları tespit ederek hemen işe koyulduk.Aile çay bahçesinin bakımını ve güzelleştirme çalışmalarını gerçekleştirerek daha modern hale gelmesini sağladık.Park´la ilgili yaptığımız projenin tüm masrafları şahsım tarafından karşılanmıştır.Halkımıza helal olsun. Halkımız hizmetlerin en iyisine layıktır.Yapılan her şey anlamlandırıldığında bir mânâ ifade ediyor. Onların huzuru, refahı bizler için çok önem taşıyor. Böylesine güzel bir ortamda aileler çaylarını içip sohbetler yaparken, çocuklarda bu alanda oyunlar oynayarak hoşça vakitlerini geçirebiliyorlar.

 Bu anlamda Yakutiye Belediye Başkanımız Sayın Ali Korkut ve tüm ekip arkadaşlarına teşekkürü borç biliriz.Başkanımız´dan Allah razı olsun. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla "Önce İnsan" diyerek tüm hizmetlerini insan odaklı sürdürmeye devam ediyor. Irmak yatağını bulursa gürül gürül akar. Tavşanlı Park içerisinde yeni yapılan düzenleme ile aile çay bahçesinin daha kaliteli ve daha düzenli bir ortamda hizmet vermesini sağladık.Tüm halkımızı davet ediyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı