TAŞKESENLİOĞLU ÇADIRINI GÜNEYE KURDU

Tekmanlılar bir dediklerini iki etmeyen vekillerini bağırlarına bastı

TAŞKESENLİOĞLU ÇADIRINI GÜNEYE KURDU

 

 

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, Güney ilçesinde hemşehrileri ile buluştu. Gündüz köy ve mezraları gezen Taşkesenlioğlu, iftarını Tekman´da halk ile birlikte yaptı. Tekman Anadolu Lisesi mezuniyet törenine de katılan Taşkesenlioğlu, 250 lise son sınıf öğrencisini Tuzla Belediyesi Gençlik Kampına göndereceği sözünü verdi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu´nun seçim çalışmaları kapsamında bugün ki durağı Tekman İlçesi oldu. İlçeye bağlı Ağcakoca, Deliler, Hürriyet, Koçyayla, Gökoğlan ve Akdamar köylerini ziyaret eden Taşkesenlioğlu, daha sonra Tekman Anadolu Lisesi mezuniyet törenine katıldı. Gençlerin yoğun ilgi gösterdikleri vekil ablalarının öğrencilere bir de sürprizi vardı.

 

250 Liseli Kampa Gidecek

Taşkesenlioğlu Tekman´dan 250 lise son sınıf öğrencisini Tuzla Belediyesi Gençlik Kampına göndereceğini söyledi. Öğrencilerin alkış ve tezahüratları arasında konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, ? İlk etapta Tekman Anadolu Lisesi öğrencilerini götüreceğiz. Ardından diğer liselerde ki öğrenciler gidecek. Sizlerin tek yapması gereken 30 Haziran´a kadar çok çalışıp üniversiteyi kazanmak. Birde 24 Haziran´da bu ablanızı unutmamak? dedi.

Bizi Yolumuzdan döndüremeyecekler  

Taziye ziyaretlerini de ihmal etmeyen Zehra Taşkesenlioğlu, iftar sonrası kahvehanelerde vatandaşların sorunlarını dinledi. Konuşmasında AK Parti´yi gemiye benzeten Taşkesenlioğlu, ?AK Parti, büyük bir okyanusta derin dalgalar ve kasırgalar ile mücadele eden bir gemidir. Bu gemi sizlerin gayret ve destekleri ile dost doğru bir şekilde yolundan sapmadan ilerleyecektir. Tüm dünya bir olmuş bin bir türlü kumpaslar ile sizlerin partisini iktidardan indirmeye çalışıyorlar, ama bunlar beyhude çabalar. AK Parti gemisini yolundan şaşırtamayacaklar. Bu geminin kaptanı tüm dünyaya liderliği ispat etmiş cumhurbaşkanımızdır, yolcuları ise sizlersiniz. Milletimiz kaptana güveniyor ve güçlü Türkiye gemisine sahip çıkıyor? diye konuştu.

Tüm Vatandaşları Davet Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın Erzurum mitinginde yaklaşık 1 milyar liraya mal olacak Tekman Tüneli´nin müjdesini verdiğini hatırlatan Taşkesenlioğlu, yıllardır bölge insanının özlemle beklediği Söylemez Barajı´nın temel atma törenine tüm vatandaşları davet etti.

Bir dediklerini iki etmeyen vekillerini bağırlarına basan Tekmanlılar, oynanan oyunları gördüklerini ve 24 Haziran´da bu oyunları bozacaklarını ifade ettiler.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı