TARIM FUARI´NA ÖNALLAR A.Ş. DAMGASINI VURDU

Doğu Anadolu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı´nda Erzurum´un Yerli Kuruluşu Olan ÖNALLAR A.Ş.´nin Standı Ziyaretçiler Tarafından En Çok Ziyaret Edilen Firma Olarak Gözlemlendi

TARIM FUARI´NA ÖNALLAR A.Ş. DAMGASINI VURDU

 

 

Doğu Anadolu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 250 ulusal ve uluslararası firmanın katılımıyla Erzurum´da açıldı. 

Recep Tayyip Erdoğan Fuar Merkezi´nde, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Ziraat Odaları Birliği, Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, Atatürk Üniversitesi ve Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Doğu Anadolu Tarım Fuarı´na yerli ve yabancı 250 firma katılıyor. 

/resimler/2017-9/28/2044364027658.jpg

Doğu Anadolu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı´nda Erzurum´un kuruluşu olan ÖNALLAR A.Ş.´nin standı en çok ziyaret edilen Firma olarak gözlemlendi. 

Türkiye´nin ve Dünya´nın dev markalarının ana bayiliğini ve servisliğini yapan ÖNALLAR A.Ş. özellikle kurulduğu günden beri çiftçinin dostu firma olarak biliniyor. Bu yüzden de Fuarın ilk gününde en çok ziyaret edilen firma olarak gözlerden kaçmıyor. 

/resimler/2017-9/28/2045145747121.jpg

Çiftçimize daha iyi hizmet vermek amacıyla, gelişen teknolojinin gereksinimleri ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarına yön vermeye çalıştıklarını belirten Önallar A.Ş.  yönetim kurulu Başkanı Cevat Önal, Kurulduğumuz ilk günden beri Çiftçi esnafını bir müşteri olarak değil. Firmamızın bir ortağı, kendi ailemizden birileri olarak gördük diyerek fuarı değerlendirdi. Cevat Önal, ?Üreticiler ile tüketicileri bir araya getiren ve bilinçlenmesine vesile olan bir etkinlik. Şehrimiz, yakın zamanda tarımsal ürünleri bir uç mamül olarak üreten ve dışarıya satan bir il olacak. Yaptığımız bazı faaliyetler şehrin ana damarlarını etkiliyor. Bu Fuar da şehrimize önemli katkılar sağlıyor? şeklinde konuştu. 

/resimler/2017-9/28/2045325591269.jpg

Fuara katılmak için İstanbul´dan gelen ÖNALLAR A.Ş. yönetim kurulu başkanlarından Suat Önal ise; Tarımın Erzurum´un bel kemiği olduğunu ifade etti. Suat Önal, ?Tarım, Ülkelerin geleceğini şekillendiren ve stratejik öneme sahip olan bir sektördür. Tarım ve Tarım aletleri sektörünün nabzının şehrimizde atıyor olmasından son derece memnunuz? diyerek sözlerine şunları ekledi. ?Tarımda ileriki dönemlerde en büyük problemlerinden bir tanesi de işçilik sorunu olacak. Ülkemiz zenginleştikçe, tarım işçisi bulmada sıkıntı çekeceğiz. Bu bağlamda modern tarım makineleri, iş gücünü azaltacak makine ve ekipmanların sergilenerek gösterilmesi çok önemli. Bazı çiftçilerimiz bu teknolojileri takip edemiyor. Fuarlar teknolojinin takip edilmesi anlamında çok önemli? şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false