SURURİ AKGÜN, "EMNİYETİN YENİ BİNASI ERZURUM´A YAKIŞACAK"

Yeni Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kampüsünün yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

SURURİ AKGÜN,

 

 

Bilindiği üzere Büyükşehirlerdeki İl Özel İdareleri, kapanmasından sonra  görevlerinin bir kısmını Valiliklere bağlı yeni açılan Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlıklarına (YİKOB) devretti.

Kurulduğu Nisan 2014 tarihinden bu yana yaklaşık 700 Milyon TL´nin üzerinde yatırımla, Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı da,başarılı birçok yatırıma imza attı.

Erzurum Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı 1980´li yılların başlarında İsmet Paşa Caddesi´ndeki binasında hizmet sunan İl Emniyet müdürlüğü binasının fiziki olarak yetersiz kalması üzerine yeni hizmet binası yapımı için harekete geçildi. 

9 Aralık 2015´te yoğun katılımla gerçekleştirilen yapım ihalesini Erzurum´un yıllardır İnşaat sektöründe başarılı firması Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi yükleniciliğini üstlendi.

Dev Proje olarak görülen, Erzurum İtfaiye Dire Başkanlığının da bulunduğu Abdurrahman Gazi Türbe Yolundaki Yeni Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kampüsünün yapımı tüm hızıyla devam ediyor.

"EMNİYETİN YENİ BİNASI ERZURUM´A YAKIŞACAK"

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kampüsünün Yüklenici Firması olan Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Akgün´le yaptığımız söyleşide Sururi Akgün devam eden İnşaat hakkında şu bilgileri verdi. Yaklaşık 52 Bin Metrekare üzerine inşa edilen Yeni Erzurum Emniyet Müdürlüğü, Modern Mimarinin yanında Geleneksel Selçuklu Mimarisi motiflerini de taşıma özelliğini taşıyor. 14 Bloktan oluşan ve 40 Bin metrekare kapalı alanı bulunan proje tamamlandığında peyzajıyla da görenleri büyüleyecek. Sururi Akgün, Erzurum Emniyet Müdürlüğünün Yeni Binası Erzurum´a Yakışacak diyerek sözlerine şöyle devam etti.

"BEŞTEPE´DEKİ CUMHURBAŞKANLIĞI SARAYI NE İSE, YENİ ERZURUM EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ DE O"

Akgün İnşaat Taahhüt Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Sururi Akgün, Yapımı devam eden yeni Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kampüsü, Başkentimiz Ankara´nın Beştepe semtinde yapımı tamamlanan Cumhurbaşkanlığı Sarayı´nın inşaat yapımında gösterilen özen ve itina ile inşaatı devam etmektedir. Sağlamlık ve Kaliteli işçilikten ödün vermeden çalışmalarımıza devam ediyoruz.

Emniyet Genel Müdürümüz çok değerli hemşehrimiz Sayın Selami Altınok beyefendiyle sürekli irtibat halindeyiz. Selami Altınok beyefendi kendi memleketinde yapımı devam eden Emniyet Müdürlüğü kampüsünün Türkiye´ye örnek teşkil etmesi için tüm imkanlarını seferber etmiş durumda, Yine çok kıymetli Sayın Valimiz Seyfettin Azizoğlu, İl Emniyet Müdürümüz Mehmet Aslan ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sekmen´de şehrimizin güvenliği açısından önemli olan İl Emniyet Müdürlüğümüzün Yeni Kampüsünün yapımı aşamasında tüm imkanları seferber ederek bizlere her konuda sonsuz yardımcı oluyorlar.

Sururi Akgün, İnşallah söz verdiğimiz günden daha önce Hep birlikte Bu Dev Projeyi Şehrimize teslim edeceğiz dedi.

Erzurum Emniyet Müdürlüğü Projesi (Yeni Tanıtım Videosu)


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli