Suruç´un perde arkası

Takvim Gazetesi Yazarı Bülent Erandaç Yazdı

Suruç´un perde arkası

Aziz Milletimizin başı sağ olsun. Hain terör saldırısıyla 28 insanımızın canına kastettiler. Kim bunlar?
Suruç katliamının arkasındaki kahpe beyin kim? Taşeronlarını, beşinci kollarını, ajanlarını, canlı bombalarını Suruç´ta kullandılar.

Kobani´yi bahane ederek, 6-7 Ekim 2014´te 50 vatandaşımızın kanına girmişlerdi. Bu sefer, Kobani´ye gitmek için toplanan insanlarımızı hedefe koydular. Lanet olsun katillere. Lanet olsun, Türk-Kürt kardeşliğini bozmaya çalışanlara.

Lanet olsun, geleceğimize kastedenlere, çocuklarımızı, gençlerimizi öldürenlere. Lanet olsun eylemcilerini Türkiye´ye gönderen kahpe beyinlere...

Dünkü yazımda, Türkiyemize tuzak kuran gizli ellerden, Atlantik ötesindeki beyinlerden bahsetmiş, Türkiye kumpaslarının oralarda formüle edilip edilmediğinİ sormuştum. Hedeflerine, Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan´ı alan, 

Türkiye´nin MİLLİ VE BAĞIMSIZ DURUŞUNU kıracak eylemlerin arkasında konumlanan ellerden bahsetmiştim. Suruç´taki katliamını da planlayan kahpe beyinlerin, boş durmadıklarını, uyumadıklarını bir kez daha gördük. Yerine gelince DAEŞ´i, yerine gelince PKK´yı kullanıyorlar.
Ajan provokatörlerini gönderiyorlar.

Onların gözünde insan yok, kan var, kan. Petrol var, petrol! Müslüman yok, Müslümanların kanını emmek var. Yeni Ortadoğu haritaları hazırlamak var. Ülkeleri parçalamak var. Suruç´ta katliam yaptıranların kafasında, Türkiye´yi kaos´la teslim almak var. Alamayacaklar.

Akıttıkları kanda boğulacaklardır.

AK Parti´ye karşı muhalefet kanadını, Derin Amerika/Avrupa, İsrail-Mossad markaja almıştı. Ne tesadüf ki, 2010´da Selahattin Demirtaş ve Kemal Kılıçdaroğlu partilerinin başına geçmiş, ikisi de 2013´ün sonlarında ABD´ye gitmişti. Derin Amerika´nın Kılıçdaroğlu ile Demirtaş´ı yakınlaştırması, sıcak kanalları açmasının muhakkak sebepleri bulunuyordu. Derin Amerika,(İsrail,Neo-Con) planı şuydu: 

BİR) CHP ile HDP arasındaki ilişkiler ağı geliştirilerek,Türk-Kürt beraberliğini perçinleştirecek çözüm süreci üzerinde çalışma zemini (oynama-kurgulama) yaratmak... 

İKİ) Zaman içerisinde uzak düşmüş CHP ile HDP birbirlerine karşı rezervlerini geride bıraktırmak. Kılıçdaroğlu-Demirtaş beraberliğiyle, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan´ı kuşatmak, ÜÇ) Ve...

Derin Amerika, Fethullah Gülen Cuntası araclığıyla,17/25 Aralık darbe teşebbüsünü organize etti.

Demirtaş, Amerika´dan döndü, 6-7 Ekim olayları patlatıldı. Demirtaş´ın çağrısıyla 50 sivil vatandaş katledilerek çözüm süreci türbülansa sokuldu. HDP´nin siyasi pozisyonu, Kobani bahane edilerek değiştirildi. Kürt siyasetinin duruşu, Kandil Baronları´nca ÇÖZÜM SÜRECİ düşmanlığı çizgisine kaydırıldı.

CHP - HDP ittifakıyla, 2 partinin misyonu Erdoğan´ı ve AK Parti´yi durdurmaya indirgendi. Demirtaş-HDP, 7 Haziran seçimleri öncesinde koç başına haline getirildi. HDP´nin 7 Haziran seçimlerindeki seçim beyannamesi üç kelimeden ibaretti; "Erdoğan´ı Başkan yapmayacağız!"

Kılıçdaroğlu da ABD ile çok yakın ilişkileri olan Sezgin Tanrıkulu ve Murat Özçelik´i öne çıkarıyor, HDP´ye yeşil ışık yakıyordu. Yakınlık o kadar ileri aşamaya geldi ki, HDP´nin barajı aşması için Kılıçdaroğlu yardımcı oldu. IMF´Cİ CHP´li Kemal Derviş seçim öncesi HDP için parlak laflar etti.

CHP Meclis adayını destekleyen HDP´ydi. CHP´nin AK Parti ile hükümet kurmasını isteyen Demirtaş´tı. CHP´ye olumsuz laf etmemek, kırıcı olmamak için karar bile aldılar. Son olarak Meclis´te HDP´nin RTÜK üyeliğini AK Parti-MHP´ye karşı destekleyen bir CHP liderliği vardı. 

SONUÇ: 2010´dan beri,olanları bir çerçeve içine oturtursak, KILIÇDAROĞLU İLE DEMİRTAŞ´ın çok iyi ilişkiler içinde olmasının,arka planındaki GÜÇ´Ü anlamak kolay olur. Belliki İSRAİL (Derin Amerika), 2009 One Mınute darbesinin acısı içindeler. Ona kol kanat geren BARONLAR (Petrol-Silah-Para) boş durmuyor. Aziz Milletimiz her yılın 29 Ocak tarihi´ni ONE MINUTE BAYRAMI olarak kutlamaya kararlıdır. Atlantik önüötesi Kahpe Beyinler, akıttıkları kanda boğulacaklardır. Aziz Milletimizin birlik ve beraberliğini bozamayacaklardır.

TAKVİM


Anahtar Kelimeler: Suruç perde arkası

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

25.04.2024

  • İMSAK 03:42
  • GÜNEŞ 05:16
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:10
  • YATSI 20:37
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı