SON DÖNEMEÇ SON ŞANS

SON DÖNEMEÇ SON ŞANS

SON DÖNEMEÇ SON ŞANS

 

 

Kıymetli dostlarım,

Sizlerin de müsaadesiyle bugünkü paylaşımıma; milletimizin gazasının ve canı pahasına vatanımızı savunma noktasındaki mücadelesinin mübarek olmasını dileyerek başlamak istiyorum. Uzunca bir zamandır yazı yazmadığım için bazı arkadaşlarımızın gönül koyduğunu biliyorum. Lütfen onlar da haklarını helal etsinler. Bunun sebebini önümüzdeki zamanlarda sizlerle inşallah paylaşacağım.

Aklımın içinde anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki; bütün hepsi bir anda bu satırlara dökülmek için adeta hücum ediyorlar. Şunu özellikle belirtmek istiyorum: paralel yapı terör örgütüyle ilgili yazılar yazdığımda bizi iftiracılıkla suçlayan zümrelere karşı mahçup olmadığım için YÜCE ALLAH´a sonsuz şükürler olsun.

Bazı arkadaşlarımız; ?´Reis paralel yapının gerçek yüzünü gördükten sonra onlara bir şey yapamadın mı?´´ diye soruyorlar. Onlara cevaben şunu söylüyorum; ?´Tarih boyunca iki tane grup, bilinen dünyanın tamamında örgütlenmeyi başarmışlardır. Bu grupların her ikisi sözde de din eksenlidir. Bir tanesi tapınak şövalyeleri olarak bilinen gruptur. tapınak şövalyeleri ilk dönemlerinde sadece savaşçı bir grupken, daha sonraki dönemlerinde ticaret kervanlarının yollarda saldırıya uğrayıp ekonomik olarak büyük kayıplar vermesi neticesinde, hemen her bölgeye modern bankacılığının ilk temellerini atmış ve kervanların ekonomik garantörleri haline gelmişlerdir. Böylece yola çıkacak olan kervanların parasını teslim alıp kendilerine bir senet vererek belli bir kâr karşılığında kervanın varacağı yerde kendilerine teslim ederek büyük bir ekonomik ağ kurmuşlardır.

Bu sayede o kadar çok güçlenmişlerdi ki o dönemdeki birçok hükümdara, prense, prensese dahi borç verir hale gelmişlerdi. Sefere çıkacak olan ordulara finans sağlayıp devletleri bile kendilerine borçlandırmışlardır. Tabiki parayla beraber gelen yozlaşma bu grubu sapkınlığa sürüklemiştir. Hem cinsel, hem de normal hayat ölçülerinin dışında sapkınlıklara yönelmişlerdir. Yani inandıkları gibi yaşamayıp yaşadıkları gibi inanmaya başlamışlardır.

Bu korkunç yapıya son vermek üzere fransa kralı bir karar almış avrupa´nın her yerinde bunlarla savaşarak hükümdarlıklarına son vermiştir. Tapınak şövalyelerinin izine son olarak iskoçya´daki pagan dinine mensup olan keltlerin bölgesinde denk geliyoruz. Daha sonraları ise muamma? (Yani sır gibi?)´´

paralel örgütte bilinen tüm dünyada örgütlenmeyi başarabilmiş ikinci gruptur. paralel yapı da elde ettiği finans gücünün sayesinde yozlaşmaya ve sapkın bir yapıya dönüşmüştür. (Mensuplarının köpük partileri düzenlemeleri, Müslümanlar´dan alınan bağışları rahat yaşabilmek adına hristiyan ve yahudi kurumlara aktarmaları, kumarhanelerde Müslümanların verdiği bağışları rulet masalarına basmaları, insanların en mahrem anlarını gizli kameralarla kanunsuz bir şekilde kayıt etmeleri gibi?)

Ancak onların en tehlikeli yönü bu değildi. Devletin yasal silahlı güçlerini, kanun güçlerini örgüt menfaatleri için kullanmalarıydı. Bu sebeple onları bireylerin veya başka grupların yenebilmesi mümkün değildi. Bu yapıyı ancak bizim şanlı devletimiz milletimizle birlikte yok edebilirdi. SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN´ın yönetiminde YÜCE ALLAH´a şükürler olsun ki MİLLETİMİZ İLE BİRLİKTE DEVLETİMİZ bu yapının TÜRKİYE´deki tüm güçlerini yok etme noktasına kadar getirdi.

Devletimiz son dönemeçi çok iyi kullanmış, hainleri inlerinde basarak olağanüstü hali ilan etmiştir. GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´ün partisinde vekil olanlar, devletimizin paralel yapıyı ülkemizden tamamen kazıyabilmek için son şansı olan olağanüstü hale red oyu vererek maalesef büyük ATAMIZ´a ANITKABİR´de en büyük acıyı çektirmişlerdir.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


Anahtar Kelimeler: DÖNEMEÇ ŞANS

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı