Serhat Can Eş ?Artık yeter, Tamam?

CHP Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, Şenkaya´da ilçe sakinleriyle yaptığı söyleşide iktidara seslendi, ?Artık yeter, Tamam? dedi

Serhat Can Eş ?Artık yeter, Tamam?
 

ADALET İSTEĞİNİ HER YERE YAYACAĞIZ

CHP Erzurum Milletvekil Adayı Serhat Can Eş, Vatandaşlarla bir araya geldi ve şu mesajları verdi: ?Kocaman bereketli topraklar üzerinde bu ülkenin hayallerini, umutlarını yaşatmak için alın terini döken bu ülkeyi daha güzel, daha yaşanır, daha mutlu, çabalayan dostlarım söz ve karar sizde. Önümüze bırakacağınız karara gönülden razıyız. Biz Başta Türkiye olmak üzere Erzurum ve İlçelerine huzur, adalet, barış için geldik. Erzurum´un adalet, umut, barış isteğini buradan alıp tüm Türkiye´ye yayacağız. Bizim memleketimize, vatanımıza karşı duyduğumuz büyük aşk tüm eksiklikleri tamamlayacak. Bugün geldiğimiz noktada artık sadece Cumhuriyet Halk Partililere değil, Türkiye´nin geleceğini düşünen, Türkiye´nin mutlu, güzel bir geleceği olan herkese seslenmek istiyorum. 

GENÇLERİMİZİ YENİDEN KAZANMA SEÇİMİ 

Bakın ülkeyi sürükledikleri işsizlik sebebi bu bölgenin çocukları, bizim çocuklarımız kendilerini inşaatlardan atıyor. Atanamayan öğretmenlerimiz intihar ediyor. Niye bizim çocuklarımız ölsün? Niye bizim çocuklarımız atanamasın, işsiz bırakılsın, niye bizim çocuklarımıza kıyılsın? Neden bizim çocuklarımız umut içerisinde daha güzel bir Türkiye´de yaşamasın? Bu seçim o çocukları yeniden yaşama bağlama seçimi. Bu seçim hakkı, hukuku, adaleti elinden alınan gençleri hakla, hukukla, adalet ile yeniden topluma kazandırma seçimi. İkitdara gelirken ?Yeni bir Türkiye kuracağız´ dediler. Ama ülkeyi getirdikleri hale bakın. Dolar dayandı 5 TL´ye. Peki kim kazandı? Rantçılar kazandı. 

AK PARTİLİLERE SESLENDİ 

Adalet ve Kalkınma Partisi´ne bugüne kadar oy veren dostlarımızdan da artık çocuklarımızın geleceği için artık ?Tamam´ demelerini istiyoruz. Her birimizin çocuğu okula gidiyor. Şimdi okulları ?Nitelikli´ , ?Niteliksiz´ diye ikiye böldüler. Niye bizim çocuklarımız niteliksiz okullarda okusun? Erzurum´da nitelikli okul var mı? Niye niteliksiz oldu peki okullarımız? Çünkü yönetemiyorlar. Biz size söz veriyoruz. Çocuklarımız Adalet ve Kalkınma Partisi´ne oy veren dostlarımızın çocukları, her birimiz çocuğu nitelikli okulda okuyacak, parasız okuyacak. Eğitimde adaleti sağlayacağız, 180 bin atanamayan öğretmeninde atamasını yapacağız."


Anahtar Kelimeler: Serhat Artık yeter Tamam

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı