Sedat Peker Yazdı

Sedat Peker Yazdı

Sedat Peker Yazdı

 

 

Kıymetli Dostlarım,

amerika birleşik devletlerinin Kudüs kararına karşı yapılan protestolara katıldığı için israil polislerince gözaltına alınan down sendromlu Filistinli Muhammed Et-Tavil kardeşim evimde şahsımı ziyaret etti.

Kendisi ile tanışmaktan gerçekten mutluluk duydum ve kendisine şunları söyledim. İnşallah dünyada yaşayan tüm MÜSLÜMANLAR senin kadar cesur, kararlı ve senin kadar şerefli olurlar. Muhammed kardeşimiz geçmişte katıldığı tüm protestoların fotoğraflarını da bana gösterdi. İçimden kendi kendime vallahi biz bu arkadaşın gösterdiği mücadelenin karşısında utanmalıyız dedim.

Bizler sağlam halimizle birkaç şey yaptığımızda kendimizi çok büyük mücadele adamı zannederken down sendromlu Muhammed kardeşimiz 8-9 yaşından beri tüm protestolara katılmış ayrıca da tüm şehitlerin baş ucuna oturup toprağa verilmeden önce onlar için dualar etmiş.

Muhammed kardeşimin Türkiye´ye getirilmesine öncülük eden Uluslararası Down Sendromu Federasyonu Başkanı Muhammed Abdullah Tuncay bey ile de yaptığı çalışmalar hakkında muhabbet edebilme imkanım oldu. Muhammed Et-Tavil kardeşimin Türkiye´ye getirilmesinin haricinde başkaca çok önemli çalışmaları olduğunu da öğrendim ve bundan mutluluk duydum.

Yaptıkları bu güzel çalışmalara katkı sağlayabilmek için bende federasyonlarına 300 Bin TL bağış yaptım. Onlar da yüce gönüllülük gösterip yaptığım bağışı kabul edip en güzel şekilde kullanacaklarını belirttiler. YÜCE ALLAH´ım İNŞALLAH yapmış oldukları bu hayırlı çalışmalardan dolayı kendilerine gönüllerinden geçen tüm güzellikleri nasip etsin.

Kıymetli dostlarım yine bazı art niyetliler hayırlar gizlidir niye söylüyorsun diye mutlaka kılçıklık yapacaklardır. Ben onları asla kaale almam ancak iyi niyetiyle bu eleştiriyi yapacak olanlara şunu söylemek isterim.

Teşvik edici olması amacı ile yapılan hayırların duyurulmasında fayda olacağı yönünde değerli alimlerden ve büyük ALLAH dostlarından fetvalar aldım. Ayrıca bu kişilere Bakara suresinin ilgili bölümünü hatırlatmak isterim?(?Mallarını gece ve gündüz, gizli ve açık hayra sarfedenlerin mükâfatı ALLAH katındadır. Onlara korku ve üzüntü yoktur.? (Bakara Suresi A.274))

TÜM İSLAM ALEMİNİN CUMASINI KUTLUYORUM.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK 
REİS SEDAT PEKER


Anahtar Kelimeler: Sedat Peker Yazdı

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli