Sayın Kılıçdaroğlu´na Cevabımdır

Sayın Kılıçdaroğlu´na Cevabımdır

Sayın Kılıçdaroğlu´na Cevabımdır

 

Kıymetli Dostlarım,

cumhuriyet halk partisi lideri Sayın kılıçdaroğlu, Sayın BAŞBAKANIMIZ ile Ankara´daki korkunç terör saldırısıyla ilgili görüştükten sonra yaptığı basın açıklamasında şahsımla ilgili Sayın BAŞBAKAN´a söylediği cümleleride açıklamış.

Bu cümleleri dinlediğim zaman kendi kendime bir anda eski günlere yolculuk yaptım. Ergenekon davasıyla ilgili Silivri cezaevinde yatarken, cumhuriyet halk partisi Milletvekilleri şahsımı mafya olarak görmüyor, Adalet Bakanlıklarından aldıkları özel izinlerle de cezaevine birçok kez ziyaretime geliyorlardı.

Sayın kılıçdaroğlu,keşke benim yaptığım konuşmayı dinledikten sonra yorum yapmış olsaydı.Ülkemize düşmanlık yapan devletlerin isimlerini sayıp istihbarat örgütleri vasıtasıyla ülkemizdeki terör örgütlerini destekliyorlar. Şu an için ülkemiz güçlü ve ayaktadır. Bir gün Askerimiz, Polisimiz, İstihbaratçılarımız görevini yapamaz hale gelirlerse ülkemizde kaos çıkarsa vatandaşımız meşr-u müdafaa hakkını kullandığında bütün hepsinin oluk oluk kanlarını akıtacağız, dedim.Halen daha aynısını söylüyorum ve yaşadığım sürecede aynısını söyleyeceğim.

Sayın kılıçdaroğlu,benim mafyalık olarak acaba neyimi görmüştür veya duymuştur?Şu an kendisinin genel başkan yardımcısı olan hürriyetin eski genel yayın yönetmeni Enes Berberoğlu´nun, geçmişteki bir köşe yazısını okumasını kendisine mutlaka tavsiye ederim.

Enes Bey o yazısında Ergenekon davasının aslında Kelebek operasyonu ile başladığını bu yüzden davanın ilk günlerde adının Avrasya operasyonu olduğunu daha sonrasında ise karar değişikliğine gidilerek isminin Kelebek operasyonuna çevirildiğini söylemiş. Kendimizi kandırmanın alemi yok. Ergenekon operasyonu ilk olarak Kelebek operasyonuyla başlamıştır, demiştir.

Sayın kılıçdaroğlu,eğer ki Ergenekon yargılanmalarını normal bir yargılama kabul ediyorsa şu an partisinde Milletvekili olan birçok Ergenekon sanığının derhal partisinden uzaklaştırması gerekir. Çünkü bütün hepsi hali hazırda Ergenekon terör örgütünden müebbet hapis cezası almış durumdalar.

Sayın kılıçdaroğlu, cezaevindeyken özel izinle bana ziyarete gelen bir çok chp´li millet vekillerine lütfen sorun, o zaman bir mafyayı neden ziyaret etmişler?O zamanlar mafya değildim, haksızlığa uğramış bir adamdım da Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN´a,AK Parti´ye bu seçimlerde destek olunması gerekir diye açıklama yaptığım için mi acaba birden mafya oldum?

doğan medyası Rize´deki mitingi küçültmek için 4 bin kişi katıldı diye haber yapsada doğruların yavaş yavaş da olsa tam zamanında yerine ulaşmak gibi bir alışkanlığı vardır. Paylaşmış olduğum resimden de göreceğiniz gibi miting alanı,caminin avlusu, ara yollar, miting kürsüsünün arka tarafı dahil silme insan doluydu.

O zaman insanların aklında söyle bir soru oluşmaz mı? ana muhalefet partisi başkanı bu adama mafya babası diyor. Ancak aynı adam, ana muhalefet partisi liderinin aynı meydan da topladığı kalabalığın nasıl olurda en az 3-4 katını toplayabilir. 
Sayın kılıçdaroğlu,sadece merakınızı gidermek için söylüyorum.Benim tek sabıkam Kelebek dosyasıdır. Dosyamın bir kısmı yargıtayda, oda döndüğü zaman yeniden yargılanma için müracaat edeceğim. Kaybolan yıllarımı geri getiremesemde hiç değilse insanların gönül rahatlığıyla bana mafya babası veya örgüt lideri diyebilmesini kanunen engellemiş olacağım.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false