REİS SİZİ İŞARET EDİYOR! DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ? ALİ KORKUT, SİNAN SEÇER VE SİNAN DOĞAN

REİS SİZİ İŞARET EDİYOR! DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ? ALİ KORKUT, SİNAN SEÇER VE SİNAN DOĞAN

REİS SİZİ İŞARET EDİYOR! DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ? ALİ KORKUT, SİNAN SEÇER VE SİNAN DOĞAN

 

 

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın metal yorgunluğuna uğrayan Belediye Başkan ve AK Partili Meclis üyeleriyle 2019 seçimlerine girmemiz imkansız söylemi bir tek Erzurum ve özellikle Yakutiye´de makes bulmadı. Erzurum AK Parti teşkilat yöneticilerinin sanki bu söz Erzurum´daki Belediye Başkan ve AK Partili Meclis üyelerine söylenmemiş gibi durmaları komik bulunuyor.

Erzurum´da Yakutiye Belediyesi Başkanı Ali Korkut başta olmak üzere AK Partili Meclis üyeleri tepeden tırnağa dökülüyor. Metal yorgunluğunun doruğunun yaşandığı konuşulan Yakutiye Belediyesinde değişimin elzem olduğu halk tarafından da dile getirilirken, bu durumu AK Parti İl teşkilatının görmemesi şaşkınlıkla izleniyor. 

Özellikle Yakutiye Belediyesi Meclis üyeleri Sinan Doğan ve Sinan Seçer´in ortak hareket ettiğini vurgulayan Partililer, Bu ikilinin sürekli Cumhuriyet caddesi üzerinde Yakutiye Belediyesi Meclis üyesi olan Sinan Doğan´a ait işyerinde toplantılar düzenledikleri ve AK Partili muhalifleri bir araya getirerek Başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olmak üzere AK Parti İl Teşkilatını karalama politikaları yaptıkları tüm şehirde konuşuluyor. Yine AK Parti Yakutiye İlçe teşkilatının da bu durumdan hayli şikayetçi oldukları fakat Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut´un bu ikiliyle birlikte hareket ettiklerinden dolayı ses çıkaramadıkları haber merkezimize gelen bilgiler arasında. 

Yakutiye Belediyesi AK Parti Meclis üyeleri Sinan Doğan ve Sinan Seçer´in İhale ve iş takibi haricinde Belediye´ye uğramadığı, uğrasalar dahi ?özel oluşturulmuş ekip ve kast sistemini? çalıştırmak için geldiklerini dile getiren Ak Partililer, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmasa Ak Partiye bu zihniyetteki insanların yüzünden oy vermeyeceklerini dile getiriyorlar.

Sinan Seçer ve Sinan Doğan´ın şehirdeki AK Partili Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Meclis üyeleri hakkında da yaptıkları kirli siyaset herkes tarafından konuşulurken, bu ikilinin Yakutiye İlçesinde AK Parti´ye ciddi zarar verdikleri dillendiriliyor.  

Referandumda verilen oyların Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan sevgi, bağlılık, güven ve inancımızdan olduğunu dile getiren AK Partililer, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut başta olmak üzere Sinan Seçer ve Sinan Doğan gibi isimlerin halkta bir karşılığının olmadığını vurguluyorlar.

En son Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Rize ve Trabzon´da teşkilatların yenilenmesi gerektiğini hatta üstü kapalı ?istifa? etmeleri gerektiğini ima etmesine rağmen Erzurum´da bu yönde bir kıpırdanmamanın görülmemesi değişik senaryoları akıllara getirmeye devam ediyor.

Erzurum´da derli toplu bir teşkilat çalışması yapılması sonucunda bu meclis üyeleri gibi muhalif çalışmalar yürüten kişiler sayesinde AK Parti´nin kan kaybettiği görülecektir diye konuşan partililer, Sinan Doğan ve Sinan Seçer gibi içimizdeki metal yorgunluğa uğramış kişilerin halk tabanında karşılıklarının olmamasına rağmen büyük bir pişkinlik ile görevlerine devam etmeleri bir nevi Partimizin Kurucusu Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip rdoğan´a karşı çıktıkları anlamı taşıdığı ve bunun da kabul edilemeyeceği parti kurmaylarınca dile getiriliyor.  

Bir takım partililerin de Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ´ın, Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut ve Meclis üyeleri Sinan Doğan ve Sinan Seçer´i desteklediğini, koruyup kolladığının halk arasında sıkça konuşulmasının Başbakan yardımcımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ´ı önümüzdeki günlerde sıkıntıya sokacağını öne sürüyorlar.

Başta hemşehrimiz Eski İçişleri Bakanımız Sayın Efkan Ala olmak üzere, Başbakan Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Recep Akdağ, Milletvekillerimiz; Mustafa Ilıcalı, İbrahim Aydemir, Zehra Taşkesenlioğlu, Orhan Deligöz ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen´in Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın düşüncelerini yansıtan bir yapılanma kurabilecek yegane isimler oldukları ve bunun da en kısa zamanda gerçekleşmesi gerektiği görüşleri dile getiriliyor.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.03.2024

  • İMSAK 04:49
  • GÜNEŞ 06:13
  • ÖĞLE 12:28
  • İKİNDİ 15:52
  • AKŞAM 18:33
  • YATSI 19:51
  • Salı 2.2 ° / 0.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Çarşamba 2.4 ° / -1.4 ° Düzensiz orta kuvvetli karlı
  • Perşembe 1.2 ° / -4.6 ° Yoğun kar yağışlı