Paralel çete PKK ile el ele

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti düşmanı Fethullahçı Terör Örgütü`yle ilgili net konuştu: Paralel ihanet çetesi, bölücü örgütle el ele verdi. Biri silahlı teröristleriyle diğeri yargı, emniyet ve devletin kurumlarına sızmış militanlarıyla aynı g

Paralel çete PKK ile el ele

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla farklı sektörlerden işçiler ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi`nde bir araya geldi... Erdoğan, çok önemli açıklamalar yaptı:

Milli Güvenlik Kurulu`nda aldığımız kararla, bunları Milli Güvenlik Siyaset Belgesi içerisine legal görünüm altındaki illegal yapılanmaları artık oraya koyduk ve hükümetimize de bunu tavsiye kararı olarak gönderdik. Bundan sonra artık her yerde bu belge içerisinde yer alan maddeler artık delil, mesnet teşkil edecektir. Milletimizin duasıyla, ferasetiyle, desteğiyle bizler bu son teşebbüsleri de boşa çıkardık.
Paralel ihanet çetesi, bölücü örgütle el ele vermiş yeni planlar peşinde koşuyor. Medyalarında bölücü örgütün güdümündeki partiyi adeta yere göğe sığdıramıyorlar. Arka kapılardan girip görüşmeler yapıyorlar. Muhtemelen seçimleri manipüle etmeye yönelik kirli tezgahlar kuruyorlar. Aslında bunlar aynı bataklığın ürettiği hastalıklar. Tek amaçları var, Türkiye`nin önünü kesmek. Kardeşlerim bunun için sadece ülke içinde değil, dünyanın neresinde uzantıları varsa orada çalışıyorlar.
Biri silahlı teröristleriyle diğeri yargı, emniyet ve devletin tüm kurumları içerisine sızmış olan militanlarıyla aynı gayeye hizmet ediyorlar. Biri insan katlediyor, öteki hukuku katlediyor.
Bazı sendikalar da Türk-İş gibi, Hak-İş gibi Türkiye`nin değişik yerlerindeki vilayetlerde Zonguldak`ta, Kayseri`de, Konya`da miting yapıyorlar. Ama herkes nereye kilitleniyor, Taksim`e. Ama `Biz illa oraya işte 10 binlerce kişiyle gidip miting yapacağız` derseniz, işte bunun adı anma olmaz, bunun adı kaos çıkarma olur. Burada da asla bir iyi niyet görmeyiz, görmüyoruz da.
Taksim Meydanı`ndaki 1977`deki acı olayla ilgili hassasiyeti biliyoruz ve saygı duyuyoruz. Bu yüzden sınırlı sayıda kişinin gidip anmasını yapmakta bir sakınca yok... İlla oraya on binlerce gidip `Taksim`de toplanacağız` derseniz bunun adı anma olmaz, bunun adı kaos çıkarma olur. Bir de bu kalabalığı arasına terör örgütleri sızıyor. Demir bilyeler, sapanlar, Molotoflar çantalarla yakalandılar, emniyet müdüründen bilgi aldım.
Bu gömlek bu gövdeye çok dar geliyor. Yeni Türkiye`den rahatsız olanlar başkanlık sistemini duyunca elektrik çarpmışa dönenler bizimle aynı hedefi paylaşmayanlardır.

3 MAYMUNA DİKKAT!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Gezi ile başlayan süreçte ülkeler Türkiye`yi sürekli eleştirmiş adeta tahrik etmiştir. Benzer olaylar sonra Almanya`da yaşandı, şimdi ABD`de yaşanıyor. Gezi olayları sırasında canlı yayın yaparak Türkiye`yi karalayanların diğer ülkelerdeki olaylar karşısında üç maymunu oynadıklarına şahit oluyoruz... ABD`de "Obama da çapulculardan yana" diyenler, Obama`nın gösteriler sırasında yaptığı eleştirileri görmezden gelmeyi tercih ettiler" dedi.

TAKVİM


Anahtar Kelimeler: Paralel çete PKK ile el ele

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

26.04.2024

  • İMSAK 03:40
  • GÜNEŞ 05:14
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:11
  • YATSI 20:39
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 20.2 ° / 9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı