Paralel çetenin son seçim oyunu da bozuldu

Paralel çetenin son seçim oyunu da bozuldu

 Paralel çetenin son seçim oyunu da bozuldu

Haftalardır masabaşı anketler ve köşe yazıları üzerinden BBP-Saadet-MHP seçim ittifakını kurgulamaya çalışan Paralel suç örgütünün son planı da bozuldu. Şimdi seçim gazeteleri kurarak 7 Haziran seçimlerini sabote etmeye çalışıyorlar.

Günlerdir yaptıkları masabaşı haberler, uyduruk anketler ve tahrik edici köşe yazılarıyla MHP-Saadet-BBP ittifakını kurgulamaya çalışan Paralel suç örgütü bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. 3 partinin biraraya geldiği yalanını uyduran Pensilvanya medyası günlerdir bu seçim ittifakının rekor oy alacağı ve AK Parti`yi iktidardan düşüreceği yalanını kamuoyu ile paylaşıyordu. Okyanus medyasının bazı gazetelerinde köşe yazarlığı yapan tetikçi kalemler, her seçimde 10 puan yanılan anket şirketlerinin masa başı anketlerinden yola çıkarak AK Parti`nin 260 milletvekili sayısına kadar gerileceğini bile iddia etmişti.

PARALELE DESTEK VEREN BBP VE SAADET`TE BÜYÜK ŞOK!

MHP`den dün yapılan açıklama ile Paralel Suç Örgütü`nün kurguladığı ittifak senaryoları suya düştü. Aday listelerinin YSK`ya verileceği son tarih olan 7 Nisan`a günler kala partiler arasındaki ittifak senaryolarında ipler tamamen koptu. Paralel örgütün ipiyle kuyuya inen BBP ve Saadet Partisi ise seçimlere bağımsız girmenin yollarını arıyor. Milletvekili olma hayali kuran BBP ve Saadet Partisi aday adayları ise seçim ittifakı senaryolarının çökmesinden parti yönetimini sorumlu tutuyor. Paralel örgütün bütün operasyonlarına destek veren Saadet Partisi ve BBP ittifak senaryolarının çökmesinin şokunu yaşıyor.

TUTUKLU POLİS MÜDÜRLERİ MHP VE CHP`DEN VETO YEDİ

Cezaevinden kurtulmak için aday adayı olan Paralelci emniyetçiler ise MHP ve CHP`den veto yemenin şokunu yaşıyor. Bazı isimler bağımsız olarak seçimlere girmeye hazırlanırken adaylıktan tamamen ümidini kesen polis müdürleri ise bütün gelişmelerden Pensilvanya`yı sorumlu tutuyor. Soner Yaçın bugünkü yazısında CHP`ye Paralelci aday sokmaktan ümidini kesen Pensilvanya`nın CHP kökenli adaylara sponsor olarak parti içinde etkili olmaya çalıştıklarını yazdı. Paralel Suç Örgütü`nden para sızdırmak için iletişimi koparmayan MHP ve CHP yönetiminin "seçimlerden sonra örgüt ile aramıza mesafe koyacağız" diyerek tabanı sakinleştirmeye çalıştığı belirtiliyor.

PARALEL ÖRGÜT TABELA PARTİLERİNE DE DESTEĞİ KESTİ!

Öte yandan İdris Bal, Abdurrahim Karslı ve İdris Naim Şahin`e birçok vaatte bulunan Paralel örgüt artık üç ismi de yüzüstü bıraktı. Üç isim de artık Gülen medyasında yer bulamıyor. İdris Naim Şahin, İdris Bal ve Abdurrahim Karslı`nın çevresindeki isimler birer birer dağılırken Paralel örgütün maddi desteğinin de kesildiği belirtiliyor. İdris Bal Kütahya`dan bağımsız aday olmaya hazırlanırken İdris Naim Şahin`in siyaseti bırakacağı iddia ediliyor.
 

CHP, MHP VE HDP`YE OY İSTEYEN GÜLENCİ ABİLERE VE ABLALARA BÜYÜK TEPKİ

Bütün planları bozulan Paralel Suç Örgütü`nün kıyılarda CHP, İç Anadolu`da MHP ve Güneydoğu`da HDP`yi destekleyeceği açıklanırken, seçim çalışmalarına başlayan Gülenci abilerin ve ablaların gittikleri her yerde yoğun tepkilerle karşılaştıkları belirtiliyor.
 
Kaynak: Sabah.com.tr

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false