PARALEL YAPI ERZURUM´DA GÜÇLENİYOR!

Paralel Yapı´ya yönelik Devletin titizliği devam ederken, bu yapı mensuplarının Erzurum´da kollanması devam ediyor. Adeta Erzurum´da altın çağını yaşayan Paralel İhanet Şebekesinin, kamufle olarak etkinliklerini artırdıkları biliniyor.

PARALEL YAPI ERZURUM´DA GÜÇLENİYOR!

 

 

ERZURUMHABER25: ?Tabanı ibadet, ortası ticaret ve üst tabakası ihanet içinde olan? Paralel Yapı Erzurum´da kabuk değiştirerek kamufle oldu. 

Devletin titiz takibini çözen Paralel Yapı´nın ?B? planını gerçekleştirerek yan 2 cemaate geçtikleri biliniyor. Bu cemaat yöneticilerinin bazı duyarlı insanlarca uyarıldığı lakin bunların ?napalım bunlar kardeşlerimiz, Cumhurbaşkanımız da çok üzerlerine gidiyor, gelmeyin mi diyelim? diye tepki gösterdikleri gelen bilgiler arasında.

Cumhurbaşkanınız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın Kaymakamlar toplantısında ?Paralel ile mücadeleye aman vermeyin, gerekirse özel kalemime haber iletin? dediği bilinmesine rağmen, Erzurum´daki herhangi bir uygulamanın gidip gitmediği merak ediliyor.

Bir diğer iddia ise; Şehirde dilden dile dolaşıyor. Bürokraside etkin olan bazı bürokratların, çaktırmadan kamufle oldukları ve Paralel aleyhtarı gözükerek, Paralel kadrolaşmayı devam ettirdikleri iddia ediliyor?

Gazetemiz Kamuoyunda konuşulan konuları sorulaştırarak soruyor;

--Paralel yapı hala neden korunmakta?

--Erzurum´da göstermelik bir iki ayıklama haricinde Paralel Yapı´ya karşı bir adım söz konusu mudur?

--Türkiye genelinde bir çok şehirde Paralel Yapı´nın para kaynakları olarak bilinen işadamlarına operasyonlar yapılırken, Erzurum´da bugüne kadar ciddi bir operasyonun olmadığı dikkat çekiyor. Bürokraside kamufle olmuş bürokratlar mı bu operasyonların yapılmasına engel oluyor?

--Şehirde Paralel Yapı´nın para kaynakları olarak bilinen İşadamlarının bir çoğunun Ticari faaliyetlerinin devam etmesi, para kaynaklarının kurumaması adına işletmelerini devir yada ortaklıktan ayrılma gibi yollar kullanarak şehrimizi hatta ülkeyi terkettikleri herkes tarafından konuşulurken üst kademe de görev yapan yetkililer bu duruma neden sessiz kalıyor?  

--Hangi yan cemaatler PARALEL YAPI´yı kollamakta?

--Bu yan cemaatlerin bürokrasideki etkinliği nedir?

--Paralel kadrolaşma var mıdır?

-- Kamufle olmuş Paralel kadrolaşma kollanmakta mıdır?

--Paralel yapı´nın şehirdeki ticari işlerde dahili var mıdır?

--Paraleli koruyan siyasi ve bürokrat var mıdır?

--Atatürk Üniversitesi Halen Paralelci olarak bilinen ve tanınan hangi işadamlarını kayırıp ihale ve iş vermeye devam ediyor?

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

18.04.2024

  • İMSAK 03:55
  • GÜNEŞ 05:26
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:03
  • YATSI 20:28
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli