Palandöken´de bahar temizliği

Palandöken Belediyesi, bahar aylarının gelmesiyle birlikte merkez mahallede, 18 araç ve 125 kişiyle başlattığı temizlik çalışmalarına devam ediyor.

Palandöken´de bahar temizliği

 

 

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, ?Daha temiz Palandöken için tüm imkanlarımızı seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz,? diye konuştu. Palandöken Belediyesi bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçede temizlik seferberliği başlattı. Palandöken Belediyesi Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yürütülen bahar temizliğiyle ilçenin merkez mahalleleri elden geçirildi. 125 kişilik ekibi ve 18 modern aracın kullanıldığı ?Palandöken´de Bahar Temizliği? kampanyası ile ilçeyi temizleyen Temizlik İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ayrıca çalışmalarında kullandığı hijyenik maddelerle tüm istenmeyen kokuları gideren ürünle ilçeyi baştan aşağı yıkayarak temizledi.
 
PALANDÖKEN YAZA TERTEMİZ GİRECEK
Yapılan temizlik çalışmalarıyla Palandöken´in her yeri pırıl pırıl olurken, ilçe yaz aylarına tertemiz girme imkanı bulacak. Temizlik çalışmaları çerçevesinde, cadde ve sokaklar yıkandı, bordür tretuvar kenarları boyandı, çöp konteynırları düzenli olarak yıkandı ve ilaçlandı. Bunlarla birlikte mahallelerde bulunan boş araziler temizlenerek, çevrede bulunan sahipsiz molozlar alınarak meydana getirdiği çirkin görüntü ortadan kaldırıldı. Yağmur ızgaraları, parkların iç kısımları, ağaçlar da budama işlemlerin sayesin de Palandöken İlçesi bahar ayına temiz girecek.
 
AMACIMIZ DAHA TEMİZ BİR PALANDÖKEN
Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, daha güzel ve temiz bir Palandöken için bütün gayretleriyle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Bulutlar, ilçenin temizliğine ve görüntüsüne büyük bir önem verdiklerini ifade ederek, ?Temizlik İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ekipleri her zaman büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyorlar. Bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde bahar temizliği başlattık. Bu çalışmaya iki birim müdürlüğümüz den 125 personel, 3 arozöz, 3 vakumlu süpürge, 3 yükleyici, 6 taşıyıcı, 3 greyder ile toplam 18 aracımızla daha temiz Palandöken için seferber ettik. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlıyoruz,? dedi.


Anahtar Kelimeler: Palandöken bahar temizliği

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli