PALANDÖKEN ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Palandöken ilçesinin parklarına, bahçelerine, orta refüjlerine ve peyzaj düzenleme alanlarına 85 bin adet yazlık çiçek ve 7 bin 500 adet gül dikimi gerçekleştiriyor.

PALANDÖKEN ÇİÇEK BAHÇESİ GİBİ

 

 

? 85 BİN ADET YAZLIK ÇİÇEK 7 BİN 500 ADET GÜL DİKİMİ GERÇEKLEŞTİRİYORUZ?

Yürütülen çiçek ve gül dikim çalışmaları hakkında bilgi veren Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,? Yazlık olarak uygulanan çiçek dikimlerine bu sene Haziran ayı itibari ile start verdik. Bu kapsamda Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından Palandökenin parklarına, bahçelerine, orta refüjlerine ve peyzaj düzenleme alanlarına 85 bin adet yazlık çiçek dikimi gerçekleştiriyoruz. Ayrıca yine bu kapsaman da 7 bin 500 bin adet gül fidesini toprakla buluşturuyoruz.  Çalışma kapsamında, sarı ve turuncu renkli kadife çiçekleri, kırmızı renkli ateş çiçekleri, karışık renkli petunya çiçekleri, aslanağzı ve yıldız gibi çiçek türlerini ilçemizin dört bir tarafına dikerek, baharın bütün güzelliklerini şehrimize yaymaya çalışıyoruz? dedi.

? PALANDÖKEN RENGÂRENK BİR GÖRÜNTÜYE KAVUŞUYOR?

Palandökende yeşil alan ve çevre düzenlemelerinin hızla devam ettiğini belirten Başkan Bulutlar ; ?Şehir merkezimiz başta olmak üzere mahallelerimizde yeşil alanın korunması ve yeşil alanların çoğaltılması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şehrimizin çehresini değiştirme adına yürüttüğümüz çalışmalar ile Palandöken rengârenk bir görüntüye kavuşuyor. Rengârenk çiçeklerin açtığı kentimizde ortaya çıkan görüntü, vatandaşlarımız tarafından çok beğeniliyor. Halkımız günün her saatinde renkli bir seyir keyfi yaşıyor? dedi.

PARKLAR VE CADDELER ÇİÇEKLENİYOR

 Mevsimlik çiçek dikimi ile birlikte ilçemizin parklarını, sokaklarını ve caddelerini de güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz diyen Başkan Bulutlar; ? İnsan yoğunluğunun, fazla olduğu sokaklarımız, caddelerimiz ve parklarımızdan,? Palandöken Aile Çay Bahçesi, Recep Tayyip Erdoğan Parkı, Şehitler Parkı,  Engelsiz Yaşam Merkezi Parkı, Aşık Emre parkı ve Gaziler Parkı gibi  ilçemizde  bulunan tüm parklar da gül dikimi ve çiçeklendirme çalışmaları aralıksız sürdürülecek? diye konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı