Palandöken Belediyesinde Neler Oluyor?

Daha görevi devir alalı bir yılı dolmamışken Başkan Muhammet Sunar ve yardımcıları hakkında sokakta, kahvehanede, cami avlusunda ve hatta kadınların haftalık gerçekleştirdiği ev günlerinde bile Belediye´de olup bitenler konuşulmaya başladı.

Palandöken Belediyesinde Neler Oluyor?

 

 

Palandöken Belediyesinde Neler Oluyor?

Daha görevi devir alalı bir yılı dolmamışken Başkan Muhammet Sunar ve yardımcıları hakkında sokakta, kahvehanede, cami avlusunda ve hatta kadınların haftalık gerçekleştirdiği ev günlerinde bile Belediye´de olup bitenler konuşulmaya başladı.

Palandöken İlçemiz sınırlarında yaşayan vatandaşların ses dalgası hızında dilden dile yayılan Belediye hakkındaki konuşmaları AK Parti Genel Merkezinde yankı bulmuş gibi görünüyor.

AK Parti´nin kurulduğu günden beri çeşitli kademelerde görev almış ve bugüne kadar aldığı tüm görevlerde başarılı bir performans sergilemiş isim olarak 31 Mart mahalli seçimlerinden önce Palandöken Belediye Başkan Adayı olarak karşımıza çıkan Muhammet Sunar, seçimlerde vatandaşlardan tam not alarak Palandöken Belediye Başkanlığına seçildi. Göreve geldiği ilk günden itibaren Teşkilatcılığa hakimiyeti ve Parti teşkilat şemasındaki işleyişi iyi bilen bir başkan olarak vatandaşlara güven veren Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar´ın  beraberinde göreve getirdikleri hakkında ayyuka çıkan iddialar adeta dudak ısırtan cinsten...

BİZ DE MUHAMMET SUNAR´I UYANDIRALIM İSTEDİK.

İşte ses hızında dilden dile dolaşan iddialardan bazıları. Başkan Sunar´ın bu iddialar ışığında bir an evvel tedbirler alması bekleniyor.

Öncelikle Sayın Muhammet Sunar´ın Palandöken Belediye başkanlığına seçildikten sonra Başkan yardımcılığı görevine getirdiği Menderes Acar´ı iyi tanıyıp tanımadığını soralım.

Akabinde göreve geldiği günden beri Palandöken İlçe sınırları içerisinde İmar Tadilatı kapsamında bir çok müteahhitin işleri aksarken, Muhammet Sunar´ın yardımcısı Menderes Acar´ın yakın akrabası olduğu herkes tarafından bilinen şehrimizdeki Yap-Satçı müteahhitlerden S.Ö´ın işlerinin Palandöken Belediyesinde tere yağından kıl çeker gibi sorunsuz ve itirazsız geçmesi tuhaf değil mi?

Yine geçtiğimiz ay içerisinde Palandöken Belediyesi Başkanlığınca Meclis üyelerinin tamamına alınan elbiselerin Menderes Acar´ın kardeşi Dursun Acar´a ait olan Bir mağazadan alındığı iddia ediliyor. Şehrimizdeki diğer mağaza sahipleri Siz değerli başkana haklarını helal etmediklerini söylüyorlar. Vatandaşların ifadesi aynen şöyle; "Başkan Muhammet Sunar, yardımcı Menderes Acar´ın kardeşininin kasasını dolduruyor. Oysa oy istemeye geldiğinde ayrımcılık yapmayacağını, herkese eşit seviyede yaklaşacağını söylemişti." diye konuşuyorlar. 

Yine Palandöken Belediyesinde İmar Komisyonunda görev yapan Meclis üyeniz Vakur Alemdar hakkında kamuoyunda dolaşan bir çok asılsız iddialar yer alıyor. Bu iddialarında yine başka bir yardımcınız tarafından Vakur Alemdar Başkan yardımcılığı görevine getirilmesin diye önüne engel teşkil etmek için kamuoyuna servis edildiği söylenenler arasında...  

Göreve geldiği günden beri Palandöken İlçe sakinleri tarafından istikrar ve yatırım beklenen Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar daha bir yılını doldurmadan çeşitli dedikodular ve iddialar ışığında şehrin gündem maddesi haline gelmiş gibi görülüyor.

Son olarak bazı yardımcılarınızın Belediyenizde ve Partiniz içerisinde ayaklarına bağ olarak gördükleri kişi ya da kişiler hakkında iftira boyutuna varacak kadar ileriye giden aslı astarı olmayan iddiaları kamuoyuna servis eden birinci ağız olduğu da AK Parti Genel Merkezine kadar ulaştığı bilgisine de ulaştığımızı söylemekte fayda görüyoruz. Umuyoruz ki, bu durum ilerleyen günlerde şahsınızı ve Belediyenizi zor durumlarda bırakmaz. 

Palandöken Belediye Başkanı Sayın Muhammet Sunar´ı çalışma arkadaşlarına olan itimatı sayesinde belki bugüne kadar gözden geçirme gereği bile duymadığı bazı konularda bundan sonra daha hassas ve uyanık olmaya davet ediyoruz.   


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı