PALANDÖKEN BELEDİYESİ KAMYONLARLA ŞEHİR DIŞINA KAR TAŞIYOR?

Palandöken Belediyesi, şehir içerisinde yaptığı karla mücadele çalışması kapsamında topladığı karları kamyonlarla şehir dışına taşıma işlemini aralıksız sürdürüyor

PALANDÖKEN BELEDİYESİ KAMYONLARLA ŞEHİR DIŞINA KAR TAŞIYOR?

 

 

Palandöken Belediyesi, şehir içerisinde yaptığı karla mücadele çalışması kapsamında topladığı karları kamyonlarla şehir dışına taşıma işlemini aralıksız sürdürüyor.

Ekipler, gece mesaisi yaparak kamyonlarla şehir dışına kar taşıyor. Tüm Yurtta olduğu gibi Erzurum dada hayatı adeta felç eden kar yağışının ardından, Palandöken Belediyesi tarafından başlatılan kar temizleme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. İlk olarak sorumluluk bölgesin de önem arz eden kamu kurum ve kuruluşların yol güzergâhlarında ve sirkülasyonunun yoğun olduğu caddeleri ve sokakların üzerindeki karları temizleyen Palandöken Belediyesi ekipleri, şehir içindeki karları temizlemek için çalışmalarını 24 saat kesintisiz olarak sürdürüyor.

Karla mücadele çalışmalarının belediyeye büyük bir külfet getirdiğini ve karla mücadelenin oldukça zor olduğunu belirten Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, her şeye rağmen çalışmaların kesintisiz sürdürüldüğünü söyledi.

Kış mevsiminin başında oluşturulan ekipler ile gece-gündüz olmak üzere iki vardiya şeklinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Orhan Bulutlar, ?Kar yağışının hemen ardından ekiplerimiz süratle yolları açtıktan sonra şehir içerisinde biriken karları kamyonlarla şehir dışına taşıyorlar. Yeni araçlarımız hiç durmadan karla mücadele çalışması yapıyorlar. Son yağan karın ardından temizleme çalışmalarımız kesintisiz sürüyor. Karla mücadelede görevli personelimiz eksi 30 dereceleri bulan soğuk hava şartların da dahi gece-gündüz çalışıyor. Şu anda şehir içinden topladığımız karları şehir dışına taşıma çalışması yapıyoruz. Bu çalışmalar zor ve külfet isteyen çalışmalardır. Biz kar çalışmasını her türlü zorluğa rağmen başarı ile sürdürüp halkımıza rahat bir ulaşım imkanı sağlamaya gayret ediyoruz ve çalışıyoruz? dedi


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false