Ortaya PİÇ´i At Birileri Anasını Arasın...!

RECEP KAPUCU PATİNAJ YAPIYOR

Ortaya PİÇ´i At Birileri Anasını Arasın...!

 

 

Önceki hafta Şehrimizde yayın yapan bir İnternet sitesi yazarı Recep Kapucu´nun Erzurum Basını adına çok önemli bir yazıya imza attığını söylemiştik. 

Şehrimizde her geçen gün türeyen dolandırıcılık olaylarına bir yenisinin eklendiğini vurgulayan Recep Kapucu, Bakanın, Milletvekilinin, Müsteşarın, Genel Müdürün, Valinin, Büyükşehir Belediye Başkanın sözde danışmanlarının şehrimizde cirit attığını vurgulamıştı.

Bizde, kendisini Erzurum´da yayın yapan bir yayın kuruluşu olarak tebrik etmiş ve vatandaşları uyarıcı nitelikte olan bu yazısından ötürü desteklemek ve Kamuoyunu bu tür haberlerle objektif ve bilgilendirici haberlerle doyuruculuğu artırmak adına Erzurumlu Siyasetçi, Bürokrat, Genel Müdür, Vali, Belediye Başkanları ve Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu Erzurum´da pazarlayan kişinin kim olduğunu tüm kamuoyu bilsin diye soru sormuştuk.

RECEP KAPUCU PATİNAJA DÜŞTÜ?

İnternet Sitesi yazarı Recep Kapucu, Aba Altından Sopa gösterir gibi kaleme aldığı yazısında vatandaşları bilgilendirmek yerine adeta köşe kapmaca oynuyor.

Yahu Kardeşim! Aba altından sopa göstererek birilerine Gel-Gel yapmayı gazetecilik sayıyorsanız vatandaş artık sizin bu tür Gel-Gellerinizi yemiyor.

Şehrimizdeki bir çok İşadamı, Siyasetçi ve bürokratta sizin bu tür ayak oyunlarınıza doydu.

Bu Yazı; Ortaya bir PİÇ atıp Anasını aratmak gibi birşey... 

Eğer; Erzurum´da yaşayan vatandaşları bu tür dolandırıcılıklarla karşılaşmamaları için uyarı niteliğinde bir yazı kaleme alıyorsanız, kimin dolandırdığını, kimin kimi pazarladığını da yazacaksınız.

İnsanların üzerine birilerini şüpheli gözlerle baktırmaya hakkınız yok.

Vatandaş, sizin emelleriniz uğruna işini gücünü bırakıp bir köşe yazısı içinde labirent bulmaca gibi kaybolmak zorunda da değil.

Ha! Sizin amacınız Halk Bankası Genel Müdürlüğünden Reklam adı altında sus payı almaksa o zaman bu halkı alet etmeyin kirli emellerinize...

Bildiğiniz Bir doğru varsa Mertçe, delikanlıca yazın. 

Siz Mertlikten ve Delikanlılıktandan da anlamazsınız ya, bunu en iyi ben bilirim.

Siz derken, Sadece Recep Kapucu´dan bahsetmiyorum. O gün elimiz kolumuz bağlı gözaltındayken hakkımızda atıp tutan tüm kalemşörleredir sözüm. 

2012 yılında Gazeteci Ayhan Köseoğlu, Yücel Akbaş, Remzi Dervişoğlu, Selahattin Şener ve ben Bir İddia üzerine Gözaltına alındığımızda da Benim hakkımda Şantajcı, Tetikçi, Tehditçi diye yazmıştınız.

Bende o yazılarınıza cevaben; "BENİM HAKKIMDA TÜRKİYE CUMHURİYETİ SINIRLARINDA YAŞAYAN BİR TEK İŞADAMINA, BÜROKRATA, SİYASETÇİYE ŞANTAJ, TEHDİT YADA TETİKÇİLİK YAPTIĞIMI BİLİYORDA YAZMIYORSANIZ ŞEREFSİZSİNİZ, NAMERTSİNİZ, NAMUSSUZSUNUZ, MÜFTERİSİNİZ" Demiştim.

Aradan geçen 3 yıl sonucunda bir tek yazı kaleme alamadınız. Bir tek Isbat gösteremediniz. Hatta Erzurum 3. Asliye Ceza Mahkemesinde Görülen Dava dosyası sonucunda Hakkımda hiç bir şikayet ve şikayetçi olmadığından üzerime atılı hiç bir İddia ve suç olmadığından BERAAT ettiğimde bile yüzünüz kızarmamıştır. (Gerekçeli Karar elimde mevcut. Hatta sizde de olduğunu o gerekçeli kararı Hatim ettiğinizi çok iyi biliyorum. Delikanlıysanız, Mertseniz yayınlasanıza)

Tabi O´nu yayınlamanız için vakitin gece yarısı olması gerek. Üç beş arkadaşınızla bir demli çay birde simit yemeniz gerek. Yada artık ne yemeniz içmeniz gerekirse?

Ha! biraz da bu gerekçeli kararı yayınlamanız için yürek gerek.

Yayınlayamazsınız Çünkü; Tükürdüğünüzü yaladığınızı tüm Kamuoyu görecek, Attığınız İftira ve çamurların altında ezildiğinizi bizler görüyoruz. tüm kamuoyunun görmesinden korkarsınız. Yayın anlayışınızın çamur at izi kalsın olduğunu göstermemek için yayınlayamazsınız. 

Yani sizde olmayan Yürekten bahsediyorum...

Ama ben biliyorum ki; 2012 yılında manşetlerinize taşıdığınız, Şantajcı, Tehditçi ve Tetikçi diye bas bas bağırdığınız o davadan alnımın akıyla BERAAT ettim.

Aksini iddia ediyor yada yalan söylediğimi kamuoyunu kandırdığımı, kendimi aklamak için bunları yazdığımı düşünüyorsanız. Aksini Yazmazsanız Müfterisiniz. 

Neyse, konuyu dağıtmayalım. Bugün yine aynı olayla ilgili bir köşe yazısı kaleme alan Recep Kapucu, Yazısının oldukça ses getirdiğini, Hatta olayın baş aktörünün yandaşlarının bile harekete geçtiğini, Gerçi aktörün kendi yandaşları olduğunu bilmediklerini, bilmeleri takdirinde es geçeceklerini dile getirmiş. 

Sayın Recep Kapucu, Şayet bu sözleriniz bize ise; Kulağını aç ve iyi dinle; Biz Kimsenin yandaşı değiliz. Biz Kimsenin borazancısı, değenekçisi de değiliz. Eğer ?Erzurum´un Sahte Danışmanları ve Aracıları? başlığıyla kaleme aldığınız yazınızda; İma ettiğiniz kişi Babam bile olsa yazmazsan Müfterisin.

Unutma ki; Biz Hiç bir Zaman Tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyen, Hırsızın, Arsızın, Yolsuzun, Namussuz ve Şerefsizin hele Beytül Mala el uzatandan ne olduk. Nede Olanın yanında olduk.

Tekrarlıyorum; Tüm Kamuoyu huzurunda bu yukarıda saydığım sıfatlardan her hangi birisinden olduğumu biliyor ısbatlamıyor ve yazmıyorsan Namertsin, Müfterisin.

Olmadık olmayacağız da...

Değenekçilik, Borazancılık ve yandaşlık; tüyü bitmemiş yetimlerin haklarını yiyerek parasından başka hiç bir kutsalı olmayan insanların sırtından ev, araba, para, mal, mülk sahibi olanların işidir.

Yazınızın o kadar etkili olduğundan bahsediyorsunuz ki; Elbette böylesi bir yazı etkili olur.

Bakın ben bile sizi vatandaşları aydınlatmak için kaleme aldığınız bu yazıdan ötürü Erzurum Basını adına önemli bir yaraya parmak bastığınızı dile gertirdim ve sizi tebrik ettim. 

Sakın yanlış anlamayın; Sizi derken, Erzurum adına çalışan, Erzurum için elini taşın altına koymasını bilen, Erzurumlu Siyasetçi, Bürokrat ve En önemlisi Gelişen ve büyüyen Türkiye´nin gerçek Mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´ın güvenerek ve inanarak göreve getirdiği kişilerin isimlerinin, mevki ve makamlarının zarar görmemesi adına kaleme aldığınız bu yazınızı tebrik etmiştim.

Erzurum Emniyetinde çalışan bir memur arkadaşın sizi aradığını, sizden bilgi alarak Emniyet Müdürüne vereceğini belirtmişsiniz. Burada bile sizin aba altından sopa gösterdiğinizi Erzurum Emniyet Müdürü anlamış. Çünkü siz haberi yada yazıyı kaleme alırken vatandaşların kim tarafından dolandırılacağını, Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu şehrimizde kimin pazarladığını emellerinize ulaşmak adına saklamışsınız. 

Oysa; Gazetecilik bu değildir. Emniyet Müdürü yazmış olduğunuz haberi okuduğunda ortaya attığınız Piç´in anasını aramak yerine; doğru, objektif ve halkın anlayacağı şekilde olayı ve kişiyi belirtmekten kaçtığınız apaçık ortadadır.

Eğer bildiğiniz bir doğru varsa Tüm Kamuoyu adına size tekrar soruyorum.

Halk Bankası Genel Müdürü Sayın Ali Fuat Taşkesenlioğlu´nu Erzurum´da KİM PAZARLIYOR?

Bakalım; Recep Kapucu Önümüzdeki günlerde patinaj yapmaya devam edip, Emellerinizden vazgeçip bu ismi açıklayacak mı? Yoksa Hala emellerinin peşinde karınca misali adım adım ilerleyecek mi?


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false