Naim Karataş, Teşkilatımız ve Halkımız Kimi Önerirse O Bizim Ön Planımızdadır. VE ADAYIMIZDIR

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, Teşkilatımız ve Halkımız Kimi Önerirse O Bizim Ön Planımızdadır. VE ADAYIMIZDIR

Naim Karataş, Teşkilatımız ve Halkımız Kimi Önerirse O Bizim Ön Planımızdadır. VE ADAYIMIZDIR

 

 

MHP İl Başkanı Naim Karataş, ?Tamamen istişare yöntemiyle, kamuoyu araştırmasıyla, çeşitli yollardan halktan fikir alarak bu süreci tamamlayacağız? dedi.

MHP İl Başkanı Naim Karataş, Bugün MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Serdar Sevimli isminin Genel Merkez tarafından resmen açıklanmasının ardından gazetemize konuştu.

Yerel seçimler öncesi Büyükşehir Belediye Başkan Adayını belirleyen MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, izlenecek yol haritası hakkında gazetemize şunları söyledi: ?İstişareye önem vererek toplumun her kesimiyle çeşitli yollardan kamuoyu araştırmaları yaparak, sivil toplum kuruluşları, esnaflarımız ve il ilçe teşkilat üyelerimizi birebir ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Birçok ilçemizi daha seçim süreci başlamadan ziyaret ederek düşüncelerimizi olgunlaştırdık.

Genel Başkan Yardımcımız ve Erzurum Milletvekilimiz Sayın Prof. Dr. Kamil Aydın beyefendi ile belirlediğimiz bir parolamız oldu. Halkta olmayanın kesinlikle bizim yanımızda yeri olmayacak. Bu bizim teşkilatlarımızın da parolasıdır.

Araştırma yapacağız. Teşkilatımız ve halkımız kimi önerirse o bizim ön planımızdadır ve adayımızdır. Bu işin nihai kararını da Genel Merkezimiz verecektir. Bize düşen önermektir. Biz hakkaniyet ölçüsünde çalışacağız. Bu milletin vebali bizim omuzumuzdadır.

Milliyetçi Hareket Partisi olarak ilimizi siyasi olarak yönetme görevini Cenabı Allah bize yüklemiş. Dolayısıyla ahbap çavuş, akraba, mahalle, köy davasını kenara koyacağız. Hakkaniyet ölçüsünde bu memlekette kimin hizmetine inanıyorsak, memlekette faydalı bir iş yapacağına inanıyorsak biz o arkadaşlarımızı Genel Merkezimize önereceğiz. Benim adayım dediğiniz kişi değil halkın adayı olacak kişi yerel seçimlerde önemli.

Milliyetçi Hareket Partisi dava ve icraat partisidir. Bizde bunu listelerimizle göstereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Prof. Dr. Serdar Sevimli ile şehirde çok güzel bir hava yakaladık. Çok isabetli bir isim ile start verdik. Biz halkımıza söz verdik toplumsal mutabakatı sağlayacağız. 5 yılda bir bu fırsat elimize geliyor.

Halkımızla bütünleşmemiz lazım.

Şimdi İlçelerimizi emanet edeceğimiz kişiyi arıyoruz.

Tamamen istişare yöntemiyle, kamuoyu araştırmasıyla, çeşitli yollardan halktan fikir alarak bu süreci tamamlayacağız. Özellikle Başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm ilçelerimizde iddialıyız. Belediylerimize 1 Nisan sabahı Milliyetçi Hareket Partisi asacağız. Buna İnancımız Tüm teşkilatlarımız olarak tamdır. diye konuştu.  


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı