Naim Karataş, ?Partimize ihanet etmemiş olan herkes aday adayı olabilir?

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, "Seçim Sürecinde ve Sonrasında Vatanımızın ve Milletimizin Çıkarları Bizlerin Birinci Önceliğidir"

Naim Karataş, ?Partimize ihanet etmemiş olan herkes aday adayı olabilir?

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, gazetemize yaptığı açıklamad yerel seçim öncesi gündemi değerlendirip iddialı açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, öncelikle İki gün önce yaşanan helikopter kazasında hayatını kaybeden askerlerimize rahmet yaralı olanlara ise acil şifalar diliyorum diyerek sözlerine başladı. Karataş, ?31 Mart 2019´da yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinin hazırlıklarına başlamış bulunuyoruz. Seçim sürecinde ve sonrasında Vatanımızın ve Milletimizin çıkarları bizlerin birinci önceliğidir. Bu anlayış içerisinde çalışmalarımız devam ettireceğiz. 20 İlçe ve Büyükşehirde iddialıyız. Tüm Belediye Başkan Adaylarımız hangi İlçemizde bayrağımızı asarsa assın, adayımız kişilerin değil vatandaşlarımızın başkanı olacaktır? dedi.

?Partimize ihanet etmemiş olan herkes aday adayı olabilir?

Milliyetçi Hareket Partisinin Erzurum´da ikinci parti konumunda olması nedeniyle belediye başkanlığı konusunda bir çok arkadaşın isminin geçmesinin doğal karşılanması gerektiğini belirten Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, ? Parti olarak seçimlerde kazanma şansımız çok fazladır. Bizler Erzurum´da belediyelerin iyi yönetilemediğini gördük ve bunu zaman zaman dile de getirdik. Önümüzdeki seçimlere çok iddialı ve planlı bir şekilde girmeye hazırlanıyoruz. Bu işi iyi yapabilecek bir ekip oluşturmanın gayreti içerisindeyiz. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Pof. Dr. Serdar Sevimli ismiyle büyük bir teveccüh oluştu tüm şehir merkezi ve ilçelerimizde bu teveccühü diğer İlçe Belediye Başkan adaylarımızla da devam ettirip seçimleri büyük bir oy farkıyla kazanacağız diye konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanı Naim Karataş sözlerine şöyle devam etti. Son günlerde partimizle ilgili bir çok isim konuşulmaktadır. Bu arkadaşlarımızın her birisine partimizin kapısı açık ve gelip aday adayı olabilirler. İsmi telaffuz edilen bazı arkadaşlarım içerisinde önceden partimizle bir takım sorunlar yaşamış olanlarda vardır. Bizim için bunlar hiç önemli değil, tekrar ediyorum kapımız herkese açıktır. Rahmetli başbuğumuz Üç Hilal´in manevi anlamını tarif ederken; ?Altında toplandığımız ülkücülük bayrağı, İman ve Ahlak bayrağıdır.? yine başbuğumuz Alparslan Türkeş, "Ülkücü Toplumun yönlendirdiği değil, toplumu yönlendiren olmalıdır." sözleriyle bizlere küskünlüklerden ve kırgınlıklardan uzak durmamızı bildirmiştir. Bu sebepten belişrtmek istiyorum ki, Milliyetçi Hareket Partisine ihanet ve hakaret etmemiş olsunlar. Her kardeşimiz aday adayı olabilir. Bizler bu seçimde gerçekten iddialıyız ve bunu da siyasi bir söylem olarak söylemiyorum. Erzurum´u ve İlçelerimizi layık oldukları yere getirmek için yıllardır siyasi mücadelemizi veriyoruz. Son noktayı da bu seçimlerde koymak istiyoruz? şeklinde konuştu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli