Naci Ergen, Demirhan ve Yönetimini Eleştirdi

Naci Ergen´in Kaleminden

Naci Ergen, Demirhan ve Yönetimini Eleştirdi

İşte O yazı Büyükşehir belediye Erzurumspor kulüp başkanlığına seçilen Ali Demirhan ve yönetimi bugünlerde paso facebook sayfalarında boy boy resimlerle adeta şhow yapıyor!. Kongrede ne vaatler verdiler, neler yapacaklar! şimdilik bunları bir kenara bırakalım. Bakın Büyükşehir Belediye Erzurumspor´da öyle ilginçlikler yaşanıyor ki!" bir Allahın kulu çıkıp ta demiyor ki "ya arkadaş siz neyin peşindesiniz". 

Genel kurulların nasıl yapıldığını herkes çok iyi bilir. Kongre öncesi delege listesi masaya konulur ve gelen delegeler imza atarak salona girer yerlerine oturur. Sonrada gündem maddeleri okunur ve delegelerin oylarına sunulur. Bakın delegeler diyorum. Ayrıca başkanlığa aday olan liste kapalı zarf ta sandığa atılıyor. Kongrelerde bildiğim bu. Ama gelin görün ki Büyükşehir Belediye Erzurumspor´un önceki kongrelerine katıldım. Delegede değilim. Üyede değilim. Ancak divan başkanı oylamaya sunduğu salona elini kolunu sallaya sallaya giren taraftarlar gibi bende rahatlıkla el kaldırabilirdim. Gerçi benim yerine üye bile olmayan taraftarlar el kaldırdı ama!.. 
Neyse bu komedileri bi kenara bırakalım. Bakım yeni kongre yapıldı ve Ali Demirhan ile yönetimi görev başına getirildi. Listede yaşanan skandalı gündeme getirdim kıyamet koptu. Neymiş efendim hata yapılmış.İlçe belediye başkanlarını listeye yazanlar büyükşehir kanununu hiç düşünememiş.Bu durumu ortaya çıkardım adeta günah keçisi oldum. "Sahipsiz memlekete sahip çıkmak için geldim" diyen Başkan Ali Demirhan ve yanındaki yöneticiler yazılarıma tepki göstermiş. Sayın Başkan ve yöneticiler, haklı olarak yaptığım eleştirilerden rahatsız olmuşlar. Valla olsun veya olmasınlar yanlış varsa söylemek bizim görevimiz. Bunu da bir tarafa bırakalım. Nasılsa "doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar "sözü boşuna denmemiş. 
Yönetim kurulu göreve başladıktan sonra sadece bir defa basın toplantısı düzenlendi ve yöneticiler basına tanıtıldı. Gerçi çoğu basın kuruluşu toplantıya bile gitmedi ama biz "gitti" diyelim. Bütünleşmeden bahsedenler Eski Erzurumspor ruhunu kazandırmayı hedefleyenler, aradan geçen zamana bakıldığında bu vaatlerinin sadece lafta kaldığını gösterdiler. Ali başkan ve ekibine bir hatırlatma yapmak lazım,"lafla peynir gemisi yürümüyor´´
Kulüpte ilginç şeyler oluyor. Transferler yapılıyor, imzalar atılıyor resimler çekiliyor ama! Bir basın kuruluşunu aramak kimsenin aklına gelmiyor. Yöneticiler cep telefonlarından habire öz çekim yapıyor ve facebook´ta paylaşıyor. Kulüpte basın sözcüsü olan zatlar, galiba görevlerinin ne olduğunu bilmiyor yada bilmek istemiyorlar!... sayın yöneticiler Bu kulübün Erzurum´un kulübü olduğunu ifade ediyorsunuz ama nedense hiçbir gelişmeyi kamuoyu ile paylaşmıyorsunuz.! Yönetici beyler boy boy özçekim yaparak sanal paylaşım sitelerinde kendinizi sergileyeceğinize kamuoyuna gelişmeleri sergileyin. Unutmayın ki "üzüm üzüme baka baka seninki benden kara"!

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı