MUHARREM TOPRAK AHDE VEFA ÖRNEĞİ OLARAK NİTELENDİRİLİYOR

AK Parti Eski İl Başkan Yardımcısı Muharrem Toprak, Davasına, Partisine, Genel Başkanına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a Olan Bağlılığı ve Sadakatiyle Göz Dolduruyor

MUHARREM TOPRAK AHDE VEFA ÖRNEĞİ OLARAK NİTELENDİRİLİYOR

 

 

16 Nisan´da yapılacak referandum öncesi sahada çalışmalarını sürdüren Ak Parti´de, 7´den 70´e herkes sahaya indi.

İlçe, köy ve mahalle gezileri kapsamında halkla buluşan AK Partili Milletvekilleri, Belediye Başkanları ve Partililerle birlikte sahalarda ahde vefa örnekleri de görüyoruz. 

Davasına, Partisine, Genel Başkanına ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a olan bağlılığı ve sadakatiyle herkes tarafından takdir edilen Eski İl yönetiminde Basın ve Halkla İlişkilerden sorumlu Başkan yardımcılığı görevi yapmış İşadamı Muharrem Toprak´ın, gece gündüz demeden işini gücünü bırakıp referandum çalışmaları kapsamında gerek ilçe, köy ve mahalle gezilerinde çalışmalara bizzat iştirak etmesi ve gerekse sosyal medya hesapları üzerinden Milletvekillerimizin, Belediye Başkanlarımızın ve AK Parti teşkilatlarının yapmış oldukları ziyaretleri ve çalışmaları anbean kamuoyuna duyurması ahde vefanın en güzel örneği olarak nitelendiriliyor. 

Erzurum´da Ticaretle uğraşan ve başarılı bir işadamı olarak tanınan Muharrem Toprak, Bu çerçevede düzenlenen değişik etkinliklerde Milletvekillerine, Belediye Başkanlarına ve Partililerine refakat ederek yaşlısından gencine toplumun her kesiminden insanlarla bir araya gelerek, yeni anayasa ve partili cumhurbaşkanlığı sistemi ile ilgili bilgilendirmelerde bulunarak vatandaşlardan referanduma ?Evet? desteği istiyor. 

Bu yoğun ve tempolu çalışmasının arasında İşadamı Muharrem Toprak beyefendiye ulaşarak Yeni Anayasa ve Partili Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili konuştuk.

Muharrem Toprak hem partili hem de işadamı gözüyle şu açıklamalarda bulundu. "Tümüyle oylanacak 18 Madde de yer alan maddelerdeki değişikliklerin Türkiye´de gerçek bir hukuk devleti olabilmek için atılan çok önemli adımlardır ve Bu sistem değişikliği Türkiye´nin şaha kalkışı olacaktır" dedi.

16 Nisan 2017 tarihindeki referandumda oylarının ´EVET´ olacağını vurgulayan Muharrem Toprak, "Referandum partiler üstü bir meseledir. Siyasi görüşlerini bir yana bırakarak referanduma "EVET" demek, toplumun demokrasiyi özümsediğini ve kendi hakkındaki kararları kendisinin verebilme rüştüne erdiğinin ispatı olacaktır. Hepimizin şimdiye kadar olduğu gibi ülkemizin geleceği adına üzerinize düşeni hakkıyla yapacağınıza inancımız tamdır." diye konuştu.

Muharrem Toprak, ?AK Partimiz ve değerli Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın bugüne kadar yaptıkları, önümüzdeki günlerde yapacaklarının teminatıdır.? Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan sayesinde güzel ülkemiz Türkiye´de milli gelir yükseldi. IMF´e borç sıfırlandı. Hayaller gerçek oldu. TL´nin itibarı arttı. Enflasyon ve işsizlik tek hane, ihracat ve turizmde rekor kırıldı. Dev projelerle tanıştık. Bu dönemde Asya ve Avrupa kıtalarını deniz altından birbirine bağlayan rüya Marmaray hizmete açıldı. Türkiye´nin ilk kez hızlı trenle tanıştığı bu dönemde Ankara-Eskişehir, Ankara- Konya, Eskişehir-Konya yüksek hızlı tren hatlarının ardından, İstanbul-Ankara hattı da hizmete girdi. Boğazın altından araçların geçişine imkan verecek Avrasya Tüneli yapıldı. Bunun yarı sıra duble yollar Türkiye´yi sardı? dedi.

Tüm Türkiye´nin Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın, 15 Temmuz darbe girişiminde arkasında durduğu gibi bu referandumda da ?EVET? oyu vererek, Cumhurbaşkanı Erdoğan´ı destekleyeceğini anlatan Muharrem Toprak, ?15 Temmuz hain darbe girişiminde halk tek vücut olarak Cumhurbaşkanımızın yanında oldular. 15 Temmuz´da olduğu gibi referandumda da tek vücut halinde Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Onun sayesinde ülkemiz hizmet gördü, 15 yıl önce hastanede kuyruklar vardı, sona erdi. Engelliler değer kazandı, dul ve yetimler artık maaş almaktadırlar. Sabah namazında hastane kuyruklarında fiş almak ve ilaç almak için sıraya girmeler unutulmadı. Bunların yanı sıra ilk yerli savaş helikopteri, ilk yerli tank, savaş gemisi, ilk insansız hava aracı üretildi. Anlatmakla bitiremediğimiz hizmetleri halkımıza seferber edildi. Kalbimizle, gönlümüzle oyumuzu ?EVET? olarak kullanacağız. 

Bizi birbirimize kırmaya çalışan dış ülkelere asla fırsat vermeyeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ı Allah´ın izniyle başkan yapacağız onun yolunda gideceğiz, sevgimiz mezara kadar gidecektir? diye konuştu.

Muharrem Toprak sözlerine şöyle son verdi. ?Bu kutlu davada iki yıl boyunca il Başkan yardımcısı olarak görev yaptım. Bize bu görevi layık gören Sayın Başbakan´ımıza, Sayın Bakanlarımıza, Sayın Milletvekillerimize, İl Başkanımız ve Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bu davanın yolunda 15 Temmuzu yaşamak benim için onurların en büyüğüydü. Milletimizin memleketimizin ve şehri mübarek Erzurum´un her zaman ve her daim emrindeyim.? Rabbim davamızı ve davamızın yolundakileri muvaffak kılsın. Her zaman partimizin ve davamızın bir eri ve bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim" dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı