Muhammed Cevdet Orhan; "Siyasetimizin Temeli Huzur"

Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde büyük bir stant açarak, Hem Aziziye İlçesinin çalışmalarını ve etkinliklerini hemşehrilerimize tanıtırken hem de Doğu´nun en Modern Termal Tesislerini Ankara´da tanıtıyor

Muhammed Cevdet Orhan;

 

 

Erzurum İktisadi Sosyal Araştırma ve Yardımlaşma Dernekleri Federasyonu´nun (ESAV) organize ettiği ´Başkent´te Erzurum Günleri´ Atatürk Kültür Merkezi´nde başladı. Binlerce Erzurumluyu bir araya getiren etkinliğin açılış töreni oldukça hareketli geçti. 

Bu yıl 5´incisi düzenlenen ´Ankara Erzurum Günleri´ Atatürk Kültür Merkezi´nde stantların kurulmasıyla program başladı. Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde düzenlenen programa; Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İçişleri Eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala, AK Parti Erzurum Milletvekilleri, İbrahim Aydemir, Orhan Deligöz, MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, İstanbul Milletvekili Murtaza Zengin, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, ESAV Başkanı Veysel Karani Aksungur, ilçe belediye başkanları, idari mülki erkân ve vatandaşlar katıldı.
 
Tanıtım Günleri´nde yer alan Aziziye Belediyesi de, Ankara Atatürk Kültür Merkezi´nde büyük bir stant açarak, Hem Aziziye İlçesinin çalışmalarını ve etkinliklerini hemşehrilerimize tanıtırken hem de Doğu´nun en Modern Termal Tesislerini Ankara´da tanıtıyor.
 
Ziyarete gelen misafirlere sunulan çeşitli görsel ve hediyelerle Aziziye Belediyesinin tanıtıldığı Erzurum Günleri´nde, Aziziye Belediyesinin standı büyük ilgi gördü. Başta Siyaset olmak üzere bürokratlar ve gazetecilerin uğrak yeri haline gelen Aziziye Belediyesinin standında, konuklara Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan eşlik etti.

´Siyasetimizin temelinde insanımızın huzur ve mutluluğu, refah ve esenliği için çalışmak var. diye konuşan başkan Muhammed Cevdet Orhan, göreve geldiğimiz günden itibaren hep ilkleri, devrim niteliğinde hizmetleri gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz´ dedi.

GÜCÜMÜZ HALKIMIZ

Hey şeyin temelinde insan olduğuna dikkat çeken Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, "AK Parti iktidarı ile siyasetin amacını yeniden belirlemiş olduk. Siyasetimizin temelinde insanımızın huzur ve mutluluğu, refah ve esenliği için çalışmak var. Bizde Aziziye Belediyesi olarak yapmış olduğumuz hizmetlerimizin temelinde insanımızın huzur ve mutluluğu, refah ve esenliği için çalışıyoruz. Bunun için de göreve geldiğimiz günden itibaren hep ilkleri, devrim niteliğinde hizmetleri gerçekleştirdik, gerçekleştirmeye de devam ediyoruz. Hizmetlerimizi bir yandan yaparken bir yandan da bunları yapmamızda destekçi olan bizden hayır dualarını esirgemeyen hemşehrilerimizle kaynaşıyor, kucaklaşıyoruz. Rabbim birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin." diye konuştu


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı