MHP`li adaylar destek turunda

MHP Milletvekili adayları 7 Haziran seçimleri öncesi il merkezi ve ilçelerde, bağlı köylerde seçim gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor.

MHP`li adaylar destek turunda
MHP Milletvekili adayları Ertürk Çimen ve Seyfullah Hızarcı Sanayi semtinde keresteciler esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnafın yoğun ilgi gösterdiği MHP adayları seçimlerde destek istediler. Keresteci esnafının zor durumda olduğunu dile getiren MHP Milletvekili adayı bir çok işyeri sahibinin dükkanını satışa çıkardığını gördüklerini bununda üzüntü verici olduğunu belirtti.
MHP Milletvekili adayları Ertürk Çimen, Seyfullah Hızarcı ve Gökhan Arslan akşam ise köy ziyaretlerinde bulundu. Palandöken ilçesine bağlı Güllü ve Toparlak köy mahallelerini ziyaret eden köy odasında seçmenle bir araya geldi. 7 Haziran seçimlerinin Türkiye ve Erzurum açısından büyük önem taşıdığına işaret eden MHP Milletvekili adayı Ertürk Çimen, halkın partilerine gösterdiği ilgiden dolayı memnuniyet duyduklarını dile getirdi.



MHP'Lİ ADAYLAR AYDIN VE KAYA, KÖPRÜKÖY'DE MHP RÜZGÂRI ESTİRDİ…

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya, Köprüköy ilçesinde MHP rüzgarı estirdi. Beraberinde partili yöneticilerle seçim ziyaretlerinde bulunan adaylar, vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
MHP'nin Erzurum'daki seçim çalışmaları son sürat devam ediyor. MHP Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın ve Zekai Kaya, Köprüköy ilçe merkezi ve bağlı köylerde temposu yüksek bir seçim çalışmasına imza attı. Köprüköy, Yağan, Emre Köyü, Buğdaylı, Güzelhisar ve Dumankaya'da çalmadık kapı bırakmayan MHP'li adaylar, vatandaşlardan büyük ilgi gördüler. 7 Haziran'daki seçimleri sabırsızlıkla beklediklerini kaydeden Köprüköylüler, Bu iktidara hesap sormanın vakti artık gelmiştir” ifadelerini kullandılar.

VATANDAŞLAR, MHP'Lİ ADAYLARA DERT YANDI
MHP Milletvekili adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Erzurum'un tıpkı diğer ilçeleri gibi Köprüköy'ün de ihmal edildiğini, tarım ve hayvancılığın tükenme noktasına getirildiğini, besicinin ve çiftçinin kaderine terk edildiğini vurgulayarak, Köprüköylülerin çektiği bu çile artık yetmiştir” dedi.
İlçeye bağlı köylerde temaslarda bulunan Kamil Aydın ve Zekai Kaya, çiftçilerin şikayetlerini dinledi, beklentilerine kulak verdi. Köprüköylü çiftçiler, borç batağında yüzdüklerini dile getirerek, Ürettiğimiz para etmiyor, elimizde hayvan kalmadı, sata-sata biçare kaldık” diye konuştular.
Çiftçiler, hükümetin üreticiye verdiği hiçbir sözü yerine getirmediğini belirterek, Üretim durdu, ürettiğimizi de zaten satamıyoruz. Malımız para etmiyor, çiftimiz çubuğumuz para etmiyor. Alnımızın terini bile değerinde satamıyoruz” şeklinde konuştular.



KAMİL AYDIN: BUNLAR ÜRETMEMEYİ TEŞVİK EDİYOR
Prof. Dr. Kamil Aydın, üreticinin, besicinin ve çiftçinin sorunlarının ancak ve ancak MHP iktidarı ile son bulacağını ifade ederek, 7 Haziran seçimlerinin sadece Köprüköy için değil, tüm ilçeleriyle Erzurum ve dolayısıyla Türkiye'nin kurtuluşu anlamına geleceğini vurguladı.
MHP'nin görev aldığı geçmiş iktidarlarda tarım ve hayvancılık sektörlerinin en kazançlı dönemlerini geçirdiklerini anımsatan Kamil Aydın, Biz üretimi teşvik etmiştik, üretici üreterek kazansın istemiştik. Ama bunlar böyle değil. Bunlar üretimi teşvik etmiyor, bunlar resmen üretmemeyi teşvik ediyorlar” ifadelerini kullandı.

ZEKAİ KAYA: YARALARA BİZ MERHEM OLACAĞIZ
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Zekai Kaya ise, iktidar yürüyüşünü başlatan MHP'nin 7 Haziran'dan sonra halkın hemen her alanda yaralarına merhem olacağını dile getirdi.
Köprüköy, Yağan, Emre Köyü, Buğdaylı, Güzelhisar ve Dumankaya'daki temasları boyunca vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Zekai Kaya, bayan seçmenlerin de ilgi odağı oldu. Kamil Aydın ve Zekai Kaya ile adaylara eşlik eden partilileri bozkurt selamı ile selamlayan bayanlar, 7 Haziran seçimlerinde tercihlerinin kesinlikle MHP'den yana olacağını ifade ettiler.


Anahtar Kelimeler: MHP`li adaylar destek turunda

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

16.04.2024

  • İMSAK 03:58
  • GÜNEŞ 05:29
  • ÖĞLE 12:20
  • İKİNDİ 16:02
  • AKŞAM 19:01
  • YATSI 20:25
  • Salı 16.2 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 18.8 ° / 5.5 ° Güneşli
  • Perşembe 17.6 ° / 5.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı