MHP ERZURUM´DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, partisinin aday adaylarını kahvaltıda buluşturdu.

MHP ERZURUM´DA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, partisinin tüm teşkilat yöneticilerini milletvekili aday adaylarıyla sabah kahvaltısında buluşturdu. İl Başkanı Karataş, ?24 Haziran´a kadar durmak yok, çalışmaya devam? çağrısında bulundu. 24 Haziran´da yapılacak olan erken seçimlerde AK Parti ile ?Cumhur İttifakı? kuran MHP´de de hareketli günler yaşanıyor. MHP´den Erzurum Milletvekilliği için başvuruda bulunan aday adayları bugün sabah kahvaltıda bir araya geldi. MHP Erzurum İl Başkanlığı tarafından organize edilen kahvaltılı toplantıya, aday adaylarının yanı sıra MHP´nin tüm ilçe teşkilatlarının yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve encümenler de katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan MHP Erzurum İl Başkanı Naim Karataş, 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizdi.  

HAİN ODAKLAR FELCE UĞRATILDI

MHP İl Başkanı Karataş, ?Öncelikle 24 Haziran´da yapılacak olan milletvekilliği ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını yüce Allah´tan niyaz ediyor, 27. Dönem milletvekilliği aday adaylarımıza çıkmış oldukları bu kutlu yolda sonsuz başarılar diliyorum. Türkiye Cumhuriyetini kuşatmak isteyen ihanet odaklarına karşı eşi benzeri görülmemiş bir mücadele ortaya koyarak, onların çirkin senaryolarını felce uğratan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bey´e bir kez daha şükranlarımı sunuyorum. Türk´ün istiklal ve istikbal mücadelesinin ezeli ve ebedi savunucuları; şer odaklarının korkulu rüyası, Türkiye Cumhuriyetinin yegâne gücü ve umudu olan siz değerli ülküdaşlarımla bir arada olmaktan şeref duyuyorum?  

?YOLUMUZ AÇIK OLSUN?

?Kıymetli ülküdaşlarım, Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum İl Başkanlığı olarak 24 Haziran 2018 seçimlerinin Türkiye Cumhuriyeti için tarihi bir kavşak noktası olduğunun bilincindeyiz. Bunun içindir ki milletimiz için talihli bir sonuç olacağına yürekten inandığımız Cumhur ittifakını iktidar yapmak için tüm dinamiklerimizi harekete geçireceğiz. Biliyor ve inanıyoruz ki Cumhur ittifakının zaferiyle taçlanacak olan 24 Haziran, Milletimizin kaderine hükmetmek isteyen mihrakların sinsi çalışmalarının iflası, Türkiye Cumhuriyetinin temiz ve aydınlık geleceğinin ise inşası olacaktır.  Tüm benliğimizle inanarak çıkmış olduğumuz bu kutlu yolda, gücümüzün yegane kaynağı Türk milletidir. Yardım beklentimiz ise sadece Cenab-ı Allah´tandır. Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz, bahtımız ve alnımız açık olsun."  Konuşmaların ardından MHP´nin Erzurum Milletvekili aday adayları da kendilerini tanıttı


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false