Meral Akşener: Sözümün arkasındayım

MHP eski milletvekili Meral Akşener hakkında, Devlet Bahçeli´ye yönelik "başparalelci Bahçeli" sözlerinden dolayı inceleme başlatılmıştı.

Meral Akşener: Sözümün arkasındayım

 

 

MHP eski milletvekili Meral Akşener hakkında, Devlet Bahçeli´ye yönelik "başparalelci Bahçeli" sözlerinden dolayı inceleme başlatılmıştı. Akşaner konuyla ilgili olarak "Sözümün arkasındayım. Sayın Bahçeli çarpıtılmış görüş üzerine fikir beyan etti. Yapacak bir şey yok.´´ dedi. 

MHP´de muhaliflerin önde gelen isimlerinden Meral Akşener, ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay´da konaklayacağı otele girişinde, gazetecilerin, MHP Genel Merkezi´nce, Genel Başkan Devlet Bahçeli´ye yönelik sözlerinden dolayı hakkında inceleme başlatılmasıyla ilgili sorularını yanıtladı.

Sözlerinin çarpıtılmaya çalışıldığını savunan Akşener, şöyle konuştu:

"Ben Sayın Bahçeli için ´En büyük paralelcidir´ hükmünü vermedim. Benim söylediğim, MHP ne zaman, herhangi bir projeyi ortaya koysa bazı mevkuteler ile Adalet ve Kalkınma Partisi´nin yöneticileri tarafından paralel proje olmakla suçlanması...

Ekmeleddin İhsanoğlu için çatı adayı olduğunda benzer bir yorum yapılmıştı. Şimdi biz MHP´nin, şimdilik 5 aday, bundan sonra mutlaka artacaktır, olağanüstü kongre talebini iletip bir demokratik hakkını kullanmak üzere yola çıkan adaylarımızın, ağırlıklı ben olmak üzere, hemen hemen büyük çoğunluğu için paralelci iddiası yapılıyor.

Buna bizim maalesef genel merkezimizin de bu paralelci hükmüne uyduğunu görüyoruz."

´´YAPACAK BİŞEY YOK KURT VE KUZU MESELESİ´´

Akşener, sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayarak, "Sözümün arkasındayım. MHP´nin ortaya koyduğu seçime yönelik, Sayın Cumhurbaşkanının karşısında olan her bir projesine paralel projesi deniliyor.

´İhsanoğlu paralelciyse, ben paralelciysem, bizim Genel Başkanımız, bizi seçen insan olduğuna göre o zaman bu doğruysa, baş paralelci Sayın Bahçeli oluyor ama bu doğru değil´ dedim. Sayın Bahçeli de bu çarpıtılmış görüş üzerine fikir beyan etti. Yapacak bir şey yok. Kurt ve kuzu meselesi." değerlendirmesini yaptı.

HABER10


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli