MEHMET SEKMEN; "ERZURUMSPOR´UN ÖNÜNE KİMSENİN GEÇMESİNE İZİN VERMEYİZ"

Mehmet Sekmen, Şampiyonluk Yolunda Emin Adımlarla Yürüyen Erzurumspor´un Önüne Kimsenin Geçmesine İzin Vermeyiz

MEHMET SEKMEN;

 

 

ERZURUMHABER25: Erzurum Büyükşehir Belediyesinin 2016 Yılı Faaliyetlerini değerlendirmek üzere Erzurum´daki Basın Mensuplarıyla Bir araya gelen Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 2016 yılında gerçekleştirdikleri Devasa Projeleri paylaştı.

2016 Yılında Erzurum Büyükşehir Belediyesi´nin yapmış olduğu Faaliyetleri anlatan Başkan Mehmet Sekmen, 2016 yılı içerisinde gerçekleştirdiği ve devam eden projelerini anlattıktan sonra Gazetecilerle Palandöken Kayak Merkezinde dolaştı. Gazetecilere yakın ilgi gösteren Başkan Mehmet Sekmen, sorulan her soruya en ince detayına kadar bilgi verdi.

Gezi sırasında konu Erzurumspor´a ve 8 Ocak´ta yapılacak olan kongreye geldi. Başkan Mehmet Sekmen, Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak Rüya Şehir olma yolunda yaptığımız tüm projelerimiz ve çalışmalarımız Türkiye´de Örnek teşkil etmektedir. Her alanda başarılı olan Erzurum Büyükşehir Belediyesi elbette Spor alanında da başarılarını bir çok branşta göstermektedir. Ama takdir edersiniz ki; Dünya´nın birçok şehri ismini Futbol sayesinde Dünya´ya duyurmuşlardır. Bunlara örnek verecek olursak, Almanya´nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin Dortmund kenti ismini Borussia Dortmund olarak, Ukrayna´nın Başkenti Kiev Dinamo Kiev olarak, İtalya´nın Napoli gibi şehirleri dünya´da 7´den 70´e herkesin hafızalarına Futbolla kazımıştır. Neden Erzurumspor Dünya´ya Erzurum´un ismini spor´da elde edeceği başarılarla kazımasın ki; Kaldı ki; Bu hiç de imkansız değil. Çünkü, Erzurumspor Dünya´nın her yerinde yaşayan Erzurumluların yakından takip ettiği ve önemsediği Türkiye´nin 4 Büyük Futbol Takımına rakip bir camiaya sahiptir. Bu Yüzden Erzurumspor inşallah ilk yarısını Lider olarak tamamladığı 2. Ligden bu sene 1. Lige Şampiyon olarak yükselecektir. Buna Hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Şampiyonluk yolunda Emin Adımlarla İlerleyen Erzurumspor´un Önüne birilerinin çıkmasına izin vermeyiz diye konuşan Mehmet Sekmen, 8 Ocak´ta yapılacak Olan Erzurumspor Kongresinde de Mevcut Başkan Av. Ali Demirhan´la Yollarımızı ayırmayı düşünmüyoruz. Şampiyonluk Yolunda Başkan Av. Ali Demirhan´la Yola Devam Edeceğiz. Fakat yönetimde bazı değişikliklerin olacağını ifade etti.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false