MAHMUT UYKUSUZ´A SORUYORUZ ERZURUMSPOR´UN BİR TEK MAÇINA GİTTİN Mİ?

İnternetteki Arama Motorlarına, ?Mahmut Uykusuz, Erzurumspor? Yazdık, Erzurumspor ve Mahmut Uykusuz´u Bir Araya Getiren Bir Tek Veriye Ulaşamadık!

MAHMUT UYKUSUZ´A SORUYORUZ ERZURUMSPOR´UN BİR TEK MAÇINA GİTTİN Mİ?

 

 

Erzurumspor ile hiçbir gönül bağı kurmamış olan İYİ Parti´nin adayı Mahmut Uykusuz, Erzurumspor taraftarlarının gönlünü nasıl alacak?

Erzurumspor, bu kentin markası.

Şehrimize büyük gururlar yaşattı Mavi Beyazlı ekibimiz.

Ama gelin görün ki, ayağı kaydıktan sonra elinden tutup kaldıran olmadı, üst üste küme düşerek en son kapısına kara bir kilit vurulup kapatıldı.

Taraftarı dışında uzun yıllar sahip çıkan olmadı Erzurumspor´a...

1999-2004 yılları arası Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olan ve şimdiki İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz bir kez olsun Erzurumspor ile ilgili birşey konuşmadı.

En çok konuşması, sahip çıkması gereken kişi Mahmut Uykusuz´du oysa...

Çünkü, Mahmut Uykusuz´un Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu yıllarda Erzurumspor Birinci Lig´deydi.

2004 yılında Erzurum Büyükşehir Belediye başkanlığı koltuğunu Ahmet Küçükler´e kaptırdıktan sonra Mahmut Uykusuz´un Erzurum ve Erzurumspor üzerinden bir beklentisi kalmamıştı. 

Çünkü O, artık siyaset sayfasını kapatmış, bir daha bu halkın karşısına çıkacağı günlerin gelmeyeceğini düşünmüştü. Erzurumspor´u kendisine bir reklam aracı olarak kullanacağı günlerin geleceğini hayal bile etmiyordu.

Ama kader O´nu bir kez daha bu halkın karşısına çıkardı. Hemde  Erzurumspor´un Süper Lig´de olduğu bir zamanda...

Şimdi İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz Ahhh... Vahhh... Ediyordur ama iş işten çoktan geçti.

Ay bacayı çoktan aştı....

Ve bir gün Beyaz Atlı bir prens geldi ve Erzurumlu vatandaşların yıllardır hasretine son verdi. 

Bizi 3 Yılda 3 Şampiyonluğa taşıyan o şarkısında ne diyor Celil Kalkan ağabeyimiz;

"Yılların Hasreti Şu Gönlümde Bir Yara... Açtım Ellerimi Yalvardım Mevlaya... Vallahi Olacak Billahi Olacak... Erzurum Bu Sene Şampiyon Olacak..."

Evet yılların hasreti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´in girişimleri ve Büyük Erzurumspor taraftarının desteğiyle Erzurumspor yeniden küllerinden doğarak yükselişe geçti.

İlk sezon 3. Ligden 2. Lig´e sonraki sezon 2. Lig´den 1. Lige yükselen Erzurumspor aynı sene 1. Lig´den Süper Lig´e yükselerek 3 Yılda 3 Şampiyonuk yaşayarak Dünya Futbol tarihinde inanılmazı başardı. 

Şimdi Malumunuz önümüz seçim...

31 Mart 2019´da gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi oy için kapı kapı dolaşan adayların Erzurumspor taraftarı nezdinde de bir karnesi olacak elbet!

Bu noktada karnesi en iyi olan aday, Mevcut Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Sekmen...

Göreve geldikten sonra Erzurum´u Marka Şehir yapma yolunda en büyük silahı olarak Erzurumspor´u gören Mehmet Sekmen, Dünya´ya Futbol ile adını duyurmuş, İspanya´nın Barcelona, Almanya´nın Münih, Portekizi´in Porto gibi birçok başarıya imza atarak Dünya´da 7´den 70´e ismini duyuran şehir takımları gibi Erzurum´u da Erzurumspor ile bir Dünya Markası yapma hayalini gerçekleştirme yoluna gitmiş ve 3 Yılda üst üste 3 Şampiyonluk yaşatarak Erzurum ismini Dünya´ya duyurmuştur.

Erzurumspor´un deplasmanda ve evindeki maçlarını kaçırmayan ve bir çok deplasmanda şeref tribününde değil, Dadaşlar Gurubunun ve taraftarlarımızın arasında maçları izlediği günler olan Mehmet Sekmen´e hem Erzurumspor´a gönül vermiş hemde Erzurumspor´a 3 Yılda 3 Şampiyonluk yaşatarak Süper Lig´e çıkarmasındaki desteğinden dolayı Erzurumlu vatandaşların sempatisi büyük.

Bu yüzden Mehmet Sekmen´in bu noktada avantajı var. 

Peki ya Mahmut Uykusuz?

Erzurumspor´un borç batağına düştüğü, kulübe kimsenin yönetici bile olmak istemediği ve sonunda da kapısına kilit vurularak kapatıldığı o yıllarda Neredeydi?

En azından Eski Bir Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak öncülük yapıp Erzurumlu işadamlarını bir araya toplama girişiminde dahi bulunamaz mıydı?

Ya da Sayın Mahmut Uykusuz çıkıp açık yüreklilikle cevap verebilir mi? 

Sayın İYİ Parti Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Uykusuz, 3. Lig´den 2.Lig´e, 2. Lig´den 1. Lig´e 1. Lig´den de Süper Lig´e yükselen Erzurumspor´un gerek evinde gerekse deplasmanda bırakın taraftarın arasına katılıp bir Erzurumlu olarak maç izlemeyi, şeref tribününde Eski bir Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı olarak bir tek maçına gittiniz mi?

Ben merak ettim ve biraz inceledim. İnternetteki arama motorlarına da sordum. ?Mahmut Uykusuz, Erzurumspor? yazdım, Erzurumspor ve Mahmut Uykusuz´u bir araya getiren bir veriye ulaşamadım!

HAYDİ BİRKEZ DAHA HEP BİRLİKTE SÖYLEYELİM...


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı