MAHMUT UÇAR, "GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ"

Cumhur İttifakı AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, İddialı geliyor.

MAHMUT UÇAR,

 

 

Cumhur İttifakı AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde vatandaşlar tarafından "Mahmut Başkan" sloganlarıyla karşılanıyor.

Cumhur İttifakı AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, yaklaşık 60 gündür sürdürdüğü seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yerde vatandaşlar tarafından kendisine gösterilen teveccüh ve samimiyet karşısında mutluluğunu gizleyemediğini gazetemize anlattı. Mahmut Uçar, 

?Belediye başkanı adayı olmadan önce çok düşündüm. Rabbim beni bu yola çıkarken utandırma diye dua ettim. Şimdi vatandaşlarımızın şahsıma göstermiş oldukları bu coşkuyu, heyecanı görünce ne kadar doğru bir iş yaptığımı anlıyorum. Ben Erzurumlu hemşehrilerime aşığım. Aşık olduğum memleketimin Yakutiye ilçesinde yaşayan insanlarına hizmet etmek için çıktığım bu Ulvi yolda vatandaşlarımızın heyecanı karşısında görüyorum ki, Yakutiye gerçekten hizmete susamıştır. 1 Nisan´dan itibaren bu memleketin gelişmesine hep beraber yön vereceğiz. Tek amacımız memleket aşkıyla bu şehre ve İlçemize hizmet etmektir. Ben bilirim diyen bir şey bilmez. Biz biliriz dersek memleketimiz ve İlçemiz çok verimli hizmetleri alır.  Bizim dönemimizde vatandaşların işine yaramayan ama kocaman paralar harcanan işleri yapmak yok.  Sizlerin faydalanamayacağı hiçbir işe vakit de nakit de harcamayız dedi.

GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYORUZ!

Hazırladıkları tüm projelerde istihdam olduğunu belirten Cumhur İttifakı AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, ?Yakutiye ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın çalışacağı, esnafın yararlanacağı projeler yapıyoruz. Belediyede iş arayanlara yardımcı olmak amacıyla özel birbirimler kurulacak. Sağlık İl Müdürlüğü yaptığım yıllarda bunu yaptık ve başarılı sonuçlar aldık. Gümbür Gümbür Geliyoruz! Niye mi Biz Geliyoruz? Biz herkesin evi, işi, aşı olsun, refah seviyesi yükselsin istiyoruz. 60 Gündür sahadayım. Esnaflarımızla uzun uzun sohbetler ettik. İstişarelerde bulunduk. Ziyaret ettiğim esnaflarımızdan istihdama yönelik personel sayılarını artırmaları için talepte bulunduk. İlçemizde işsizlik sorunu kalmayacak. Biz Belediyeciliği sadece kendi eksenimizde değil sizlerle beraber yöneteceğiz. Bizim kimsenin işinde, aşında ekmeğinde gözümüz olmaz. Biz yeni iş yeni aş diyoruz.  Kinle, öfkeyle değil, hesap sormaya değil, kentimize gönülden hizmet etmeye geliyoruz. Eşit, ilkeli, dürüst, adaletli  şekilde yönetmeye geliyoruz. Kimseyi sen oy verdin sana hizmet var sen vermedin sana yok diye ayırmaya gelmiyoruz.  Şehrül emin demek sana oy versin vermesin herkesi kucaklayan kişi demektir. Biz bir kişinin bir kesimin değil sadece devletimizin ve vatandaşımızın hizmetinde olmaya geliyoruz? dedi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli