MAHMUT UÇAR "Esnaflar Gönül Belediyeciliğinden Yana"

Seçim çalışmaları kapsamında Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Cumhur İttifakı Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, esnafın gönül belediyeciliğinin yanında olduğunu söyledi.

MAHMUT UÇAR

 

 

Seçim çalışmaları kapsamında Sanayi sitesi esnafını ziyaret eden Cumhur İttifakı Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, esnafın gönül belediyeciliğinin yanında olduğunu söyledi.

Yakutiye´nin sosyal ve kültürel yapısının Türkiye´nin adeta bir özeti olduğunu söyleyen Mahmut Uçar, seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Sitesi Esnafını ziyaret etti.

Bölgesinde bulunan esnaflarla sık sık bir araya geldiğini hatırlatan Cumhur İttifakı Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, bundan önceki seçimlerde olduğu gibi vatandaşların Ak Parti´ye büyük bir teveccüh gösterdiğini kaydetti. Bu dönem gönül belediyeciliği ile yola çıktıklarını kaydeden Mahmut Uçar, AK Parti ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 2002 yılından beri ortaya koyduğu hizmetlerle gönüllere girmiştir dedi.

"Seçim, seçim zamanları kazanılmaz" sözünü hatırlatan Mahmut Uçar, bu nedenle daha önceden yapılmış olan hizmetlerin ve ziyaretlerin kıymetini dile getirererek, görev bize verilirse inşallah beş yıl içerisinde vatandaşlarımın karşısında Belediye Başkanı olarak değil onlarla beraber fikir alış verişi yaparak istişare sünnettir bilinciyle beş yıl hergün görüşeceğiz. dedi. 

Seçim çalışmaları kapsamında Sanayi esnafıyla sık sık bir araya geldiğini anlatan Mahmut Uçar, ziyaretleri sonrasında yaptığı konuşmasını şu şekilde sürdürdü: "Sanayi esnafımız şehrimizin en önemli dinamiklerinden bir tanesidir. Bu sebeple buraya ayrı bir önem gösteriyoruz ve sık sık ziyaret ediyoruz. sorunlarını dinliyor, not ediyoruz. Onların sorun ve sıkıntılarını dinleyerek çözüm üretme adına önümüzdeki günlerde ne yapabiliriz bunların çalışmalarını şimdiden planlıyoruz. 

Sanayi esnafının Cumhur İttifakına destek olduğunu belirten Mahmut Uçar, sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Esnafımız her seçimde olduğu gibi bu seçimde de istikrardan ve gönül birliğinden yanadır. Bu düşünceyle oluşan Cumhur İttifakına büyük bir teveccühün olduğunu belirtmek istiyorum. Esnaf arkadaşlarımız Türkiye´nin istikrarından yana bir tutum içerisindedir. Oluşabilecek istikrarsızlık neticesinde en çok zarar görecek unsurlardan bir tanesi de kesinlikle esnafımızdır. Bu sebeple bu seçimde biraz daha duyarlı ve dik durmamız gerekiyor. Bugün baktığımızda ülkeyi bölmek isteyen unsurlarla, muhalefet kesimlerinin ortak hareket ettiğini görmekteyiz. Bu durum vatandaş nezdinde de tepki toplamaktadır. Bu durum neticesinde vatandaşımız da en doğru olanı yapacaktır."

Seçim çalışmalarının devam edeceğini aktaran Mahmut Uçar, son olarak şunları kaydetti: "Seçim çalışmaları kapsamında sıkılmadık el, çalmadık kapı bırakmayacağız. Seçim çalışmalarımıza start verdiğimiz günden beri esnaflarımızı önemsediğimizi her fırsatta vurguluyoruz. Bu yapmış olduğumuz ziyaret ve sohbetlerin sakın seçim çalışması olarak düşünülmemesini istiyorum. Seçildikten sonra da onların içinde onlardan biri olacağım. Onların dertleriyle dertleneceğiz, çözümü için gereken adımları atacağız.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

20.04.2024

  • İMSAK 03:51
  • GÜNEŞ 05:23
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:05
  • YATSI 20:30
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 16.3 ° / 4 ° Güneşli