Mahmut Uçar, 1 Nisan Yakutiye İçin Bir Bahar Olacak

AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, "31 Mart´ta Yakutiye Belediyesinde AK Parti Bayrağının Dalgalanmaya Devam Edeceğinden Hiçbir Tereddütümüz Yok"

Mahmut Uçar, 1 Nisan Yakutiye İçin Bir Bahar Olacak

 

 

AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, 1 Nisan´ın, yeni başlangıçların tarihi olacağını ifade etti.

Yakutiye İlçesinde Esnaf ziyaretlerini devam ettiren AK Parti Yakutiye Belediye Başkan Adayı Mahmut Uçar, "Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla 31 Mart seçimlerinde Yakutiye Belediye Başkan Adayı olarak takdir edilmemizden sonra teşkilatımızla, milletvekillerimizle, belediyemizle çok uyumlu bir şekilde, yüksek tempoyla kampanyamızı başlattık, hemen çalışmaya başladık. Özellikle kadın kollarındaki ak kadrolar ve gençlik kollarındaki heyecanlı gençlerimiz çok büyük destek veriyorlar. Teşkilatımızdaki bu yüksek uyum ve tempo bizlerdeki çalışma gayretini artırıyor. Adaylığımızın tespitinden itibaren başta mahallelerimiz, sivil toplum örgütleri, kamu kurumları, yerel basınımız, Ticaret ve Sanayi Odamız, Esnaf odamız, meslek kuruluşlarımız, hanım gezeklerine varıncaya kadar çok geniş bir yelpaze içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Allah´ın izni ile hemşehrilerimizin de teveccühü ile 31 Mart´ta Yakutiye belediyesinde AK Parti bayrağının dalgalanmaya devam edeceğinden hiçbir tereddütümüz yok.

Bu sadece yerel bir seçim değil, bizim medeniyetimizden süzülüp gelen, değerlerimizin siyasetini yaptığımızın farkındayız. 31 Mart´ta AK Parti´mize verdiğimiz her oyla belediye başkanımızı tespit ederken aynı zamanda bu değerler siyasetimizin de ülkemizde milletimizin bir kere daha arkasında güçlü bir şekilde durduğunu ilan edeceğimizin de farkındayız. Her birimiz aynı bilinçteyiz. Vereceğimiz oylarla Cumhurbaşkanımızın ülkemizde ve dünyada tekrar güçlü söz söyleyen, oyun kuran ve zayıfların haklarını savunan bir dava adamı olarak devam edeceğiz. 1 Nisan yeni bir bahar olacak, yeni başlangıçlar olacak" ifadelerini kullandı.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false