Konyalılara Erzurum´un Kayak Merkezleri Tanıtıldı

Erzurum Büyükşehir Belediyesinin Palandöken Dağı´nda işlettiği Ejder 3200 Word Skı Canter kayak merkezi Kayalı parkta yapılan çeşitli etkinliklerle tanıtıldı.

Konyalılara Erzurum´un  Kayak Merkezleri Tanıtıldı

 

 

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kış mevsiminin başlamasının artından tanıtım faaliyetlerine hız verdi. Son olara tanıtım TIR´ı eşliğinde Kayalı Park´ta yapılan tanıtım turnesinde Konyalılara Erzurum´un kayak merkezleri tanıtıldı. Erzurum Ejder 3200 Word Skı Canter tanıtım faaliyetlerini düzenleyen yetkililerden alınan bilgilere göre Geçen yıl İstanbul, Ankara ve Bursa´da Erzurum Kış sezonunu tanıtıldığı, bu yıl ise Ankara, Konya Antalya, İzmir, Bursa, Kocaeli ve İstanbul olarak genişletildiği aktarıldı. Ejder 3200 Word Skı Canter kayak merkezinin iyi bir şekilde tanıtımını yaptıkların söyleyen yetkililer Erzurum´a ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen´e destek olduklarını ifade ettiler. ?Ejder´ isminin Palandöken dağının en yüksek zirvesine verilen ad olduğunu açıklayan yetkeliler, ?Rakımı da 3200 metre olduğu için bu ismi tercih ettik. Ejder 3200 Word Skı Canter kayak merkezini Büyükşehir Belediyesi işletiyor ve tanıtımlarını da belediye üstleniyor? şeklinde açıklamalarda bulundular.  

YAPAY KARDA ERZURUM MANZARASI

Tanıtım turnesinin faaliyetleri arasında olan Yapay Kar Küresinde ise Konyalılar kar eşliğinde Erzurum manzaralı hatıra fotoğrafları çektirdi. Havayla şişirilmiş kürenin içerisinde yapay kar yağdırılarak, arkasındaki Palandöken ve kayak merkezleri manzarasıyla Erzurum tanıtılmaya çalışılmış. İçindeki banka oturan insanlar Erzurum´da kar keyfi sürüyor görüntüsü oluşturuyor. Renkli görüntülerin ortaya çıktığı yapay kar küresi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bunların yanında tanıtım TIR´ında Erzurum´u anlatan 20 dakikalık bir tanıtım filmi, Erzurum yöresine ait çevizli kadayıf tatlısı ve semaverde pişen sınırsız çay ikram edildi. Ejder 3200 Word Skı Canter kayak merkezi hakkında bilgi veren tanıtım yeklileri,  Büyükşehir belediyesi işlettiği için normal kayak merkezlerinden daha uygun fiyata imkânlar sunduğunu söyledi. Bunun yanında kayak merkezi içerisinde bulunun otel ve eğlence merkezlerini de Erzurum Büyükşehir Belediyesi işlettiğinin bilgisi paylaşıldı. Bunların yanında Erzurum´u genel olarak anlatan ?Kadim Şehir Erzurum´ kitapçığı İngilizce, Arapça ve Türkçe dillerinde gidilen şehirlerde dağıtılıyor.

Servet R. Çolak ? Memleket


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli