Kayak Federasyonu`nda şok gelişme... Delegeler genel kurula götürüyor!

Kayak Federasyonu`nda şok gelişme... Delegeler genel kurula götürüyor!

Kayak Federasyonu`nda şok gelişme... Delegeler genel kurula götürüyor!

Türkiye Kayak Federasyonu`nda olağanüstü genel kurul sürecine girildi. Delegelerin topladığı imzalar "olağanüstü genel kurulu" toplayabilmek için yeterli sayıya ulaştı. Toplanan imzalar bugün Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Kayak Federasyonu`na teslim edildi. Federasyonun iki ay içerisinde olağanüstü genel kurula gitme zorunluluğu bulunuyor.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar ve yönetiminin icraatlarından rahatsız olan kayak kulüplerinin başlattığı imza kampanyasında olağanüstü genel kurul için yeterli sayıya ulaşıldı. Toplanan 94 imza bugün Spor Bakanlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Kayak Federasyonu`na ulaştırıldı. Başkanlığa 19 Nisan 2014`de yapılan olağan genel kurulda seçilen ve bir yılı doldururken olağanüstü genel kurulla karşı karşıya kalan Erol Yarar ve yönetiminin, toplanan imzalar doğrultusunda genel kurulu iki ay içerisinde toplama zorunluluğu var. 

Öte yandan olağanüstü genel kurulda eski başkan Özer Ayık`ın yeniden aday olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Genel kurulda Erol Yarar`ın listesinde yeralan Ali Oto`nun da adaylık için şimdiden nabız yokladığı öğrenildi.

HEDEFTEKİ ADAM EROL YARAR, AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİNİ DE SUÇLAMIŞTI....

Kayak camiasıyla bir türlü yıldızı barışmayan Erol Yarar, görev süresi içerisinde sık sık tepki çeken açıklamalarda bulundu. Göreve ilk geldiği günlerde "48 milyar EURO" gibi aklın sınırlarını zorlayan, ciddiyetten uzak bir projeyle gündeme gelen Başkan Yarar, son olarak da Erzurum`dan AK Parti Milletvekili aday adayı olan yönetim kurulu üyesi arkadaşı Fuat Kulaçoğlu`na destek vermek isterken, Erzurum`un mevcut milletvekillerine sert suçlamalarda bulunmuştu. "Erzurum milletvekilleri şehrin aleyhine çalışıyor" iddiasında bulunup, "Yeni dönemde kayağı bilen vekillere ihtiyaç var. Aday adaylarına bakınca sadece Fuat var!" sözleriyle Kulaçoğlu`na destek vermek isteyen Erol Yarar, bu sözleri Erzurum`u adeta ayağa kaldırmıştı. Siyasi partilerden, STK`lara kadar birçok kişi, Erol Yarar`a sert sözlerle karşılık verirken, Erzurum Milletvekilleri ise yazılı bir açıklama yapıp, Kayak Federasyonu Başkanı`nı özür dilemeye davet etmişlerdi. Ancak Yarar, özür dilemek yerine "sessiz" kalmayı tercih etmişti.!


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

19.04.2024

  • İMSAK 03:53
  • GÜNEŞ 05:24
  • ÖĞLE 12:19
  • İKİNDİ 16:03
  • AKŞAM 19:04
  • YATSI 20:29
  • Cuma 18.4 ° / 6 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.4 ° / 5.7 ° Güneşli
  • Pazar 15.5 ° / 5.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı