İşte Paralel örgüt-HDP iş birliği!

Paralel örgütle ilgili yaptığı deşifrelerle dikkat çeken Kuşçubaşı Eşref, HDP`nin Doğu bölgesinde paralel örgüt mensubu olduğu iddia edilen polisler yaptığı iş birliğini gözler önüne serdi.

İşte Paralel örgüt-HDP iş birliği!

Haber 10`da yer alan habere göre; Twitter'da birbirinden önemli ve çarpıcı bilgiler veren Kuşçubaşı Eşref, TÜSİAD'a üye bazı işadamları ve işkadınlarının geçtiğimiz günlerde Bebek'teki bir yalıda Selahattin Demirtaş'a destek amaçlı bir toplantı yaptığını iddia etmişti.

Kuşçubaşı bu sefer de HDP'nin paralel örgüt mensubu emniyet görevlileriyle olan ittifakını gözler önüne serdi.

Selahattin Demirtaş'ın, Bizim silah ile tehdit ile işimiz olmaz” sözünü hatırlatan Kuşçubaşı, Yüzde 9,3`ü geçemeyen HDP eski yöntemlere döndü: silah ve tehdit.” diye yazdı.

Van, Hakkari ve Diyarbakır gibi illerde sivil giyimli silahlı kişilerin esnafı gezmeye ve HDP`ye ölüm tehdidiyle oy istemeye başladıklarını iddia eden Kuşçubaşı, bu kişilerin gittikleri yerlerde, Bu köyde HDP haricinde tek oy çıkarsa köyünüzü başınıza geçirir sonra da evlerinizi yakarız.” tehdidinde bulunduklarını iddia etti.

PARALEL POLİSLERLE İŞBİRLİĞİ YAPIYORLAR”

HDP`nin silah zoruyla oy toplamasından il ve köylerde büyük bir rahatsızlık oluştuğunu söyleyen Kuşçubaşı, halkın ölüm tehditlerinden korktukları için şikayetçi olamadıklarını söyledi. İl merkezlerindeki bazı vatandaşların HDP`nin silah zoruyla oy toplamasından dolayı polise şikayetçi olduklarını belirten Kuşçubaşı, Ancak bu şikayetler, paralel polisler tarafından içerikleri ve şikayetçinin isim bilgileriyle birlikte HDP il merkezlerine verildi. HDP ve Paralel Yapı ortaklığı artık azmettiricilik boyutuna ulaştı.” dedi.

O POLİSLERİN İSİMLERİ GEREKLİ YERLERE İLETİLDİ”

Son olarak HDP ile işbirliği yapan polislerin dosyasının gerekli yerlere iletildiğini yazan Kuşçubaşı, ‘Polis teşkilatında kıyım yapıyorlar.' diye ağlamak sızlamak yok. Azmettirici hain haşhaşi temizliği yapılıyor, yapılacak. Madem ihanet ettiniz ağlamayacaksınız.” dedi.

Haber 10


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

24.04.2024

  • İMSAK 03:44
  • GÜNEŞ 05:17
  • ÖĞLE 12:18
  • İKİNDİ 16:05
  • AKŞAM 19:09
  • YATSI 20:36
  • Çarşamba 18.1 ° / 5.2 ° Güneşli
  • Perşembe 21 ° / 8.4 ° Güneşli
  • Cuma 20.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı