İşte MHP anketlerinde çıkan sonuç!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Partiniz anket çalışmaları yapıyor mu?" sorusuna "evet" sonucunun önde olduğu yanıtını verdi.

İşte MHP anketlerinde çıkan sonuç!

 

 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Türkiye bugün eğer terörle müzakereden, terörle mücadele evresine gelmişse, bunun sebebi Türk milliyetçilerinin ocağı olan MHP´nin kararlı duruşu sayesindedir" dedi.

Adan, partisinin İstanbul il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin duruşu ve tutumunu hiçbir şekilde siyasi mülahaza konusu yapmayacaklarını söyledi.

Adan, "Bu çerçevede son aylardaki temel konumuz olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile ilgili özellikle CHP´nin, Milliyetçi Hareket Partimizi ve Genel Başkanımızı hedef alan söylemlerini dikkate ve ciddiye almıyoruz. Mevcut tartışmalar paralelinde bazı siyasi parti sözcülerinin kendi tezlerini, kendi görüşlerini ve kendi duruşlarını ortaya koymak yerine bizleri hedef alan cümlelerini aynen iade ediyoruz" diye konuştu. 

MHP´nin referandum sürecindeki tavrının ve duruşunun son derece net olduğunu ifade eden Adan, "Birileri anlamak istemese de üzerimize hücum etse de bizim tartışmasız hedefimiz Türk milletinin varlığını güvenceye almak ve milletimizi güvenli bir şekilde geleceğe taşımaktır" dedi. 

MHP´nin kararlı duruşu sayesinde Anayasa´nın temel ilkelerinin sonuna kadar korunduğunu ifade eden Adan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "PKK´sından FETÖ´süne, CHP´sinden HDP´sine kadar çok geniş bir hayır cephesinin karşısına elbette çıkacağız ve sonuna kadar mücadele edeceğiz. Bizim meselemiz kişilerle değildir. Açıkça görülmüştür ki referandumun kilidi MHP´dir. Bu yüzdendir ki hayırcı cephe parti tabanımızı, teşkilatlarımızı ve seçmenlerimizi açıkça hedef almaktadır. Masa başında yapılan anketlerle, sosyal medyada çıkartılan gürültülerle milliyetçi, ülkücü taban etki altına alınmaya çalışılmaktadır. Açıkça söylüyorum hiç kimse bu kurnazlığa tevessül etmesin. Milliyetçi, ülkücü taban kimin ne dediğini, niye dediğini, neyin ve kimlerin peşinde olduğunu gayet iyi bilmektedir. Parti tabanımız Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli´nin ve milliyetçi dünya görüşünün etrafında kenetlenmiştir. Bu kenetlenmeyi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir."

Referandumdaki kararlarının millet, devlet ve istikbal için verilmiş olduğunu kaydeden Adan, "MHP, lideriyle, teşkilatlarıyla birlikte ´evet´ kararının arkasında sonuna kadar durmaya devam edecektir" ifadelerini kullandı.

"EVET" ÖNDE

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Adan, "Partiniz anket çalışmaları yapıyor mu?" sorusuna "evet" sonucunun önde olduğu yanıtını verdi.

 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

28.03.2024

  • İMSAK 04:33
  • GÜNEŞ 05:58
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:42
  • YATSI 20:01
  • Perşembe 0.1 ° / -10.1 ° false
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false