İKİ OTİZMLİ EVLAT ANNNESİ NESRİN KAYA BİNGÜL VE ÇIĞLIKLARI

Erzurum uzak şehir Dostuna tuzak şehir

İKİ OTİZMLİ EVLAT ANNNESİ NESRİN KAYA BİNGÜL VE ÇIĞLIKLARI

 

 

AN İTİBARİYLE (İKİ OTİZMLİ EVLAT ANNNESİ NESRİN KAYA BİNGÜL VE ÇIĞLIKLARI)

Erzurum uzak şehir

Dostuna tuzak şehir

Haramiler el koymuş

Bizlere yasak şehir. (Merhum İbrahim ERKAL)

Garip bir şehirde yaşıyoruz dersem abartılı bir cümle kurmuş olmam diye düşünüyorum.

Bir yanda;

Erzurum´da hiç çocuğu olmamış bir kadın Anneler Derneği kurabiliyor, o derneğe başkan olabiliyor, Anneler derneğinin başkanı olarak üst düzey yöneticileri ziyarete gidebiliyor.

Bir yanda da;

Nesrin KAYA BİNGÜL isimli bir hanımefendi iki otizmli çocuğunu şahsi özverisiyle milli Kayakçı, Milli sporcu yapma uğruna varını yoğunu, elindekini avucundakini harcıyor ve başarılı oluyor bu Ülkeye Otizmli evlalarının başarıları üzerinden milli bir gurur yaşatabiliyor.

Bayrağımız dalgalandırıyor, İstiklal marşımızı okutuyor.

Bir bakıyorsun Nesrin KAYA BİNGÜL Hanımefendinin hayatını ortaya koyarak yetiştirdiği iki otizmli evladı Sayın Cumhurbaşkanımızla, Sayın Spor Bakanımızla gazetelere manşet oluyor, bir bakıyorsun iki otizmli evlat sabahın köründe kayak antrenmanı yapıyor.

Birde bakıyorsun ki Nesrin KAYA BİNGÜL Hanımefendi Facebook üzerinden çığlık çığlığa haykırıyor, bana yardım edin diyor bu iki otizmli milli sporcu sadece benim değil 81 milyonun evladı, bunlar milli sporcu bunlar Ülkedeki tüm engellilerin umudu, ışığa bakan yüzü diye haykırıyor.

Bir yanda çocuğu olmayan Anneler Derneği Başkanı, diğer yanda iki otizmli evladını milli sporcu yapmayı başarmış elindekini avucundakini harcamış, oda yetmemiş ömrünü sağlığını hiç çekinmeden heba etmiş bir fedakâr, vefakâr, cefakâr bir anne Nesrin KAYA BİNGÜL.

Bir yanda Otizmli iki Milli sporcuyu Hava meydanında karşılayan, kucaklayan, motive eden bir Cumhurbaşkanı, bir Spor Bakanı diğer yanda otizmli iki Milli sporcuya Antrenör vermeyen, destek olmayan, aksine köstek olan Engelliler Federasyonu, Kayak Federasyonu, İl Gençlik Spor Müdürü ve yetkilileri.

Nasıl bir tezatlar, nasıl bir çelişkiler, nasıl bir anaforlar şehrinde yaşıyoruz Allah C.C aşkına hayretler içerisindeyim.

Bu asil duruşlu annenin yani Nesrin KAYA BİNGÜL´ün bu çırpınışları, bu haykırışları, bu milli duruşu karşısında susan dilsiz şeytanlar size de bir çift sözüm olacak; Facebook üzerinden bu asil duruşlu, dik duruşlu, Nene Hatun duruşlu, Kara Fatma duruşlu Hanımefendinin haykırışlarına, serzenişlerine duyarsız kalıyorsunuz ya sizin de vicdanlarınız kurusun. Rabbim sizleri de bildiği gibi yapsın.

Rıza-ı Küfür; Küfür olduğu gibi Zulme rızada zulümdür. VESSELAM.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Erzurum

29.03.2024

  • İMSAK 04:32
  • GÜNEŞ 05:57
  • ÖĞLE 12:25
  • İKİNDİ 15:56
  • AKŞAM 18:43
  • YATSI 20:02
  • Cuma 4.4 ° / -5.3 ° false
  • Cumartesi 5.7 ° / -3.2 ° false
  • Pazar 9 ° / -2.7 ° Güneşli